Невероятна дивотия сътвори софийски шофьор ден преди Нова година. Това става ясно от снимки, публикувани в социалните мрежи. Както БЛИЦ писа една кола е "затапена" от два трамвая.

"30.12.2019г. към 18:30 часа. Кола със Софийска регистрация ( ако беше с някаква друга регистрация, като че ли имаше малко извинение) тръгнала по трамвайния път от пл. Журналист нагоре към спирка - Вишнева. Движела се е нагоре донякъде, докато не са се появили 2 трамвая отгоре и един отдолу.

След като за да избегне удар с идващия отгоре трамвай е извадила едното колело от релсите му, с цената на спукана гума и се е оказала затапена между трамваите.", пише в коментар под фотосите.

 

 

 Веднага под поста заваляха реакции и коментари. Един от тях обаче се откроява, тъй като разказва за друга дивотия, но от Нова година:

"Georgi Valkov Вчера, на 31.12.2019 в Дружба 2, в 18:01 на кръстовището на бул. Копенхаген и ул. Обиколка, водач на тролей 4 посока Джъмбо, управляваше с малко момиченце в скута си, което въртеше волана. А в тролея имаше около 10тина пътника. Анархията и липсата на контрол са пълни. Никой за нищо не му дреме. С две думи - да ни е честита новата година.", пише в него.

А ето какво коментират и други потребители:

"Ivan Simonov Това с бенве например, немаше как да се случи

Мартин Асенов Така е! Трамваите щяха да отстъпят и да му направят път. :)))))

Mladen Toshkov Тези хора луууди ли са ? Или на луд шапката носят


Boian Monev Жена с две малки деца бе шофьорката

Maya Mihailova Там е абсолютно забранено и изобщо няма настилка ....с кой мозък някой ще тръгне да минава от там .... Виждала съм всякакви тарикати но този минава в топ 10....за такава постъпка отнемането на книжка би трябвало да е задължително защото подобни изяви са опасни за много хора"