Мъж искаше да защити жена си от нападението на гърмяща змия в градината си, но не очакваше, че ще заплати за това с живота си. 

Трагедията се разиграва в Тексас, където Майло и съпругата му Дженифър работели в градината пред дома си. В един момент жената забелязала отровна змия, дълга около 1,2 метра. В уплахата си тя отскочила назад, опитвайки се да защити близките си от отровното влечуго. 

Мъжът на Дженифър - Майло, реагирал светкавично, взимайки лопата и отрязал главата на змията с нея, пише Mirror.
 Но след това той извършил най-голямата грешка в живота си - взел отрязаната глава на змията в ръка, мислейки, че тя е наистина мъртва. Оказало се, че независимо от факта, че главата е откъсната от тялото, тя все още не е умряла и успяла да ухапе мъжа за ръката. 
Скоро след това на Майло му притъмняло и започнал да трепери. Той още не знаел, но вече бил получил и вътрешно кръвотечение от отровата, която вече се разпространявала в кръвта му. Състоянието му се влошавало с всяка една секунда.
 


 
Съпругата на Майло - Дженифър извикала Бърза помощ, на място пристигнал и медицински хеликоптер, който откарал мъжа в болница.
Там лекарите съобщили на жената, че нейният мъж е в предсмъртно състояние, независимо от 26-те ваксини срещу отрови.
 Все пак Майло се оказал по-силен от всичко и започнал да се възстановява в болницата. Но след случилото се получил проблеми с бъбреците. 

Заради това в няколкото близки месеци трябва да се намира под наблюдение на лекарите, тъй като състоянието му може да се влоши във всеки един момент.

Превод БЛИЦ