Продължава издирването на водолаза, който изчезна в река Искър край Мездра в събота. В понеделник късно вечерта жена му призова в социалните мрежи за помощ в търсенето на 38-годишния мъж, съобщава Нова тв.

Тя сподели, че за да има резултат са нужни хора за обхождане, дронове, каяци и моторни лодки. И помоли всеки, който може да помогне с каквото и да е, да  включи. 

"Приятели, пиша от профила на Пепи, аз съм жена му. Понеже времето изключително много напредна, а Пепи изчезна в събота следобед. Тези два дни го търсим безуспешно в Искъра. Благодарение на хората с каяците, приятелите и колегите на Пепи и хората от клуба беше претърсен участъка от мястото на инцидента почти до Струпецкия манастир, с дронове, каяци, лодки и по бреговете. Утре ще продължим с търсенето. Реката спада. За сега е спаднала с половин метър. За да има резултат търсенето, ще са нужни хора за обхождане, дронове, каяци и моторни лодки. Моля ви, който може да помогне с каквото и да е, нека се включи. Помогнете ми да го намерим", пише с болка жената.

38-годишният мъж е част от екипа на столичен клуб за екстремни спортове, който трябвало да осигури атракция за празник в Мездра.