Автомобил с марката Toyota RAV4 се оказа буквално запечатан с монтажна пяна. Возилото е с ямболска регистрация и е било паркирано в района на жилищен блок в Стара Загора, пише Глас нюз бг.

"Така посрещнахме утрото. Нека компетентните органи да си свършат работата", написа в социалната мрежа Дилиян Пеев.

Мъжът е споделил снимки, на които виждаме, че вратите на возилото са запечатани със строителна пяна, така че да не може да се отворят. Пяна има дори по предното стъкло на автомобила.

"Ако някой е чул или видял нещо, може да ни потърси", написа още потърпевшият.

Не е известна причината за вандалския акт, но коментиращи в социалната мрежа Фейсбук предполагат, че запечатаният автомобил е паркиран на нечие чуждо паркомясто.

Представяме ти 1500 лв. онлайн казино Бонус на efbet.com

"Това е някой ограничен глупак, който вероятно си мисли, че мястото си е лично негово, защото прадядо му си е пасял магарето там", написа Христиан Аврамов.

Мариа Манолова пък написа, че мястото, на което е спряна Тойотата, е изход за колите, които са паркирали пред другите блокове.

"Вероятно затова се е подразнил някой, защото не му е стигнало мястото да мине през пътечката", написа още Манолова.

Други коментиращи предполагат, че злодейството е породено от лична разправия или несподелена любов.

"Колко дребна и злобна душица трябва да си, за да направиш това! Типичният безполов кретен, който на светло е мишка, а вечер избива комплекси, кога с пяна, кога с остър предмет по боята на някоя кола", коментира Кремена Иванова.

 

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram. Присъединете се в канала тук