От 23 май до 11 октомври 2021 г планетата Сатурн ще се движи ретроградно или видимо назад. Ще почувствате желание за по-задълбочено проучване на старите и настоящите задачи и проблеми. Ще сте склонни да ревизирате по-подробно своите планове и проекти. Това предупреждава астрологът Азарей в личния си фейсбук.

Ще се наблюдава съчетаване на интуиция с изобретателност в научните среди. Очаквайте да проверите стабилността и лоялността на своите приятелства.

Изхвърлете егоизма и личния интерес в приятелските ви отношения. Бъдете благодарни за протегнатата ръка, за приятелската опора и подкрепа. Вярвайте в успеха!

Бъдете солидарни и зачитайте свободата на другите

В обществен план ще се даде възможност и проява на отговорност от страна на служебния кабинет, а дай Боже след изборите и на Парламента, което ще изисква от народните ни избраници повечко да поработят.

То не е лесно! Очаквайте стабилизиране на социалното положение в страната. Мерките, които ще се предприемат ще носят подкрепа. Ще започнем да наблюдаваме качествени и почтени прояви на политиците. Успехът ще дойде бавно, благодарение на амбициозна програма и постоянство. 

Ще бъдем свидетели на прояви на твърдост при упражняването на професионалните задължения, особено при ревизия на старото управление.
Прояви на фанатизъм ще се прокрадват сред политиците.

Нивото на заетостта е застрашено от внезапни събития, които се случват и могат да доведат до загуба на работни места, уволнения, съкращения, предизвикани от икономическата криза. Работещите ще изпитват несигурност поради създалата се критична икономическа обстановка.

Време е да се сблъскаме и да приемем реалността на нашите ценности. Ще наблюдаваме как поемаме лична отговорност и изграждаме свои граници. Сатурн ни подготвя да преструктурираме нашата служба към обществото, колектива, приятели и организации.

Той ни сочи пътя, който води в новите сфери на епохата на Водолея. Някои от старите модели и методи на служба и споделяне ще бъдат сменени с нови. Времето е подходящо да осмислим подходите си. Удачно е да използваме повече ума и разума си, за да намерим начини за замяна на трудоемки процеси с по-ефективни методи. 

Май поговорката „Залудо работи, залудо не стой”, ще я заменим със: „Залудо мисли, залудо не стой!” Нека тези мисли са пропити с разум и човечност. 

Позволете си време за почивка и се насладете на здравословна храна. Радвайте се на живота и внесете светлина в ежедневието си. По този начин ще използвате разумно периода на ретроградност.