Напрежение между „Възраждане” и „Продължаваме промяната” възникна на Главната на Пловдив, като се наложи да се намеси и полиция. 

Скандалът е възникнал, когато на павилиона на ПП – ДБ са дошли лидерите на първата формация – Кирил Петков, Асен Василев и Николай Денков, които се готвили за брифинг.

На няколко метра от мястото се намира шатрата на „Възраждане”. Техни активист при вида на Петков, Василев и Денков, огласили Главната с изтеклите записи на тримата по медиите през преносима тонколона, пише trafficnews.bg.

Това предизвикало гнева на хората от ПП, които тръгнали да търсят сметка за провокацията. Един от местните лидери – Тодор Токов, бил сред тях, като почти се е стигнало до бой.

На място е дошла полиция, която да потуши страстите между представителите на двете партии.

"Орките от Възраждане се опитаха да саботират обучение за машинно гласуване, което организирахме на главната в Пловдив. Резултатът е видим - полиция и неуспех за тях и десетки граждани, които въпреки това успяха да се упражнят за 9-и юни", написа по този повод бившият областен управител на Пловдив Йордан Иванов. 

 

Купуването и продаването на гласове е престъпление!