"Положението на държавата след две години революции и шест месеца на ръчно управление е катастрофално и преки виновници за това са Кирил, Асен и тяхната клика", това категорично мнение изрази политическият анализатор и продуцент Виктор Димчев чрез статус в личния си фейсбук профил.

"Все по-бързо и все по-ясно става, че краткото управление на Почтените братя е същинска разруха за държавата. Не просто са изпълнявани поръчки на чужди правителства, крадени са пари, разпределяни са комисионни, назначавани са свои хора, всичко това е вършено некадърно от некадърници.

Кликата на Петков превърна ББР в катастрофирала институция ВИДЕО

Не, това не са думи от опозицията, а вътрешна критика, започващи правни действия, разкрития за беззаконие, комисионни и страховита политическа корупция. Критика, която се сипе от всички страни към почти всички действия на доскорошните спасители. 

Умението да управляваш държава не е същото като това да врътнеш някой дядо да ти подари парцел на Околовръстното. 

Но да погледнем на позитивното – въпреки че освободиха куп олигарси от наказателна отговорност и дори ликвидираха специализираното правосъдие, за да отърват кожата на партийните си донори, Почтените братя удариха на камък в това да обезглавят и овладеят Прокуратурата.

Вместо това сега срещу себе си имат един много гневен бивш почтен Румен Радев, един много ядосан Бойко Борисов и един много готов за мъст Иван Гешев. Ще се ходи по затворите. Да си знаете", допълни Димчев.

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram. Присъединете се в канала тук