Георги Спасов, на 31 години, несемеен, е младата жертва, загинала днес с мотора си край карловското село Иганово, научи БЛИЦ от свои източници. Мъжът е бил на мотокрос в село Слатина, връщал се е с пистовия си мотор "Хонда", когато лек автомобил "Рено", със 79-годишен водач от София, е предприел ляв завой и му е отнел предимството.

Сблъсъкът е бил фатален-на място загива Георги, а малко по-късно и съпругата на шофьора на реното - на 82 години също умира, въпреки борбата на лекарите. Георги Спасов е от Дъбене, селото е потънало в скръб. Трагедията е голяма - родителите са чакали сватба на сина си, а го прибират в ковчег. В момента в селото се намира приятелката му, с която е имал дълга връзка. Момичето е пристигнало от съседното село Климент, където живее. Най-добрият приятел на жертвата също е там. Двамата плачат неутешимо.

Георги Спасов е работел в автосервиз, не е семеен, има две сестри. Все още не е ясна съдбата на възрастния шофьор, заради когото загинаха жената и младия мъж. По наша информация той не е пострадал сериозно. 
 


Кристина ИВАНОВА, БЛИЦ
Оператор: Любомир БАКЪРДЖИЕВ, БЛИЦ

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ