Тежка катастрофа е станала по тъмна доба в столичния квартал "Надежда". Това става ясно от снимка, публикувана в социалните мрежи. На кадъра се вижда как паяк се опитва да вдигне смазана до неузнаваемост кола. Става въпрос за БМВ, което от удара вече не прилича на кола.

От коментарите става ясно, че сблъсъкът е станал на спирката след денонощното на 102-ро. Малко преди да се завие за 24 ДКЦ. 

Не се знае дали и колко са пострадалите при инцидента. Отново според коментарите, шофьорът на колата бил жив.

Не се знае дали има и колко са другите пострадали при инцидента. Тепърва ще се изясняват и причините. Според част от потребителите катастрофата е станала заради висока скорост, според други може да е имало заледяване.

 
"Kv Jon Снощи сливница беше брутално заледена! Трябва няква химия своевременно да се хвърля. Вредна невредна, живота на хората е по-важен


Miloslav Miloslavov БМВ...не БМВ....задкормилното устройство е проблема!!!

Яница Славова Борислав Минчев не се сдържах, сори 

Защо бе хора, защо карате като безсмъртни?!? Не мислите ли за майките си, за децата си, за жените си Един живот имате!


Асен Петров БМВ трансформърс!
Горките хора!


Ivan Mitev Колко БМВ-та тази година ще станат за скраб ?

Momchil Matev Само човекът да не е тоталка. Да е жив и здрав да си купи друга кола и да внимава.

Polya Stoyanova Един нормален коментар. Браво!"

Гергана Спасова Стойчо Янев Именно. Аз съм останала с впечатлението, че БМВ е за шофьори със стаж зад волана и пак няма гаранция, особено зимата. Затова и не карам БМВ. Не смея. Карала съм няколко пъти градско и определено не е моето., гласят част от коментарите.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!