Седем са ранените при катастрофата, станала в събота вечер на бул. „Европа“ в ж.к. „Дъбника“, съобщава "Конкурент". Четирима от тях са в по-тежко състояние.

Трима остават във врачанската болница, а жената, която е била в „Тойота“-та, е натоварена на линейка и пътува към столична клиника.

Зверска касапница във Враца! Малко дете и куп хора са заклещени между смачкани коли СНИМКИ

Към момента се знае, че „БМВ”-то се е движело с много висока скорост по бул. „Европа” и се е сблъскало с излизащата от автомивка „Тойота”.

Според източник на изданието, при тежкия пътен инцидент няма  дете, каквато информация се появи в социалните мрежи. Сред най-тежко ранените са двама души мъж и жена, които работят в Община Враца.

Юристът на местната управа Полина Х., на 51 години е получила травми на глава и бял дроб, както и фрактура на шиен прешлен. Заради тежкото й състояние, жената беше откарана към София.

Заедно с нея в японската кола са били още трима мъже. Двама от тях Ивайло И. и Пламен Ст., на по 41 г. са с по-леки травми. Пламен е с фрактура на бедро и също е оставен във врачанската болница.

Генко С., също юрист в Община Враца, на 36 г. е получил фрактури в таза и на ребра, той също е хоспитализиран във врачанската МБАЛ „Христо Ботев“.

Трима са ранените в „БМВ“-то. Най-сериозно е положението на шофьора – 19-годишният Валентин, който е оставен под наблюдение във врачанската болница. Возещите се с него Антонио Д. и Иван И, на по 20 години, са получили по-леки наранявания.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ