36-годишният моторист, който загина при тежката катастрофа на пътя кв. Долно Езерово-Бургас, е хвърчал с бясна скорост по трасето. Това разкриха свидетели пред наш репортер, който е на мястото на трагедията, пише "Флагман". 

Припомняме, че инцидентът стана малко след 13 часа днес между мотор и лек автомобил "Тойота". И двете превозни средства са с бургаска регистрация.По официални данни мотористът се е движел в посока от квартала към центъра, като е бил успоредно в платното с лекия автомобил.

В района на бензиностанцията на входа на Долно Езерово 31-годишният водач на японския автомобил е предприел ляв завой към работен обект. В този момент мотористът е натиснал газта и буквално се е врязал в купето на колата. От удара мъжът е починал на място. В момента на мястото се намира 31-годишният водач на тойотата. Той изглежда видимо спокоен, въпреки че е участник в тежко ПТП със загинал млад човек. По-скоро се притесняваше повече от лоши коментари по негов адрес, ако бъде разпространена негова снимка.

„Не ме снимайте, не ме качвайте в интернет и фейсбук, ще почнат да ме нареждат“, каза шофьорът на тойотата, а после небрежно позира. В момента екип на Пътна полиция го тества за употреба на алкохол и наркотици.