Лайфстайл блогърка от Нашвил се видя в чудо, след като сподели с последователите си в Инстаграм, че е станала жертва на катастрофа. Заради кадрите Тифани бе принудена да отговаря на куп неудобни въпроси.

Работата е там, че красавицата е решила да превърне произшествието във фотосесия, снимки от която се появиха в акаунта й в Инстаграм. А това се сторило доста подозрително на последователите й.Момичето е споделило поста преди 2 седмици. В него признава, че инцидента, който е претърпяло с мотора си, не е бил от най-безобидните. От произшествието Тифани се сдобила с куп синини и силна уплаха.

По време на инцидента до блогърката бил фотографът й, който в очакване на бърза помощ направил няколко кадъра.
 
Последователите на красавицата обаче не са удовлетворени от обяснението й. Освен че самата ситуация им се сторила безумно странна, на една от снимките те забелязали много подозрителен детайл – бутилка с вода, чиято марка се вижда много ясно. Обръщат внимание и на обработените снимки.„Претърпяла си инцидент, а продължавате да правите снимки...”, отбелязва един от потребителите.


 
"Много силен пост. С реклама на вода”, посочва друг.Заради многобройните негативни коментари под публикацията Тифани решила да скрие поста. Тя твърди, че снимките не са постановка. Дори самата мисъл да направи подобно нещо, за да спечели нещо, предизвиквала негативни емоции – преди няколко години приятелят й претърпял жестока катастрофа с мотоциклет.

„Никога не бих превърнала такава важна лична история в кампания на тази марка”, заявява красавицата.

Сега Тифани си почива и лекува ръката си. А в Инстаграм споделя, че вече се чувства по-добре и няма опасност за здравето й.

Превод: БЛИЦ