За много тежко пътнотранспортно произшествие, разиграло се преди минути в морската ни столица Варна съобщи репортер на БЛИЦ. Според информацията, кола се е забила с висока скорост в спирка на градския транспорт и е помела четирима души, чакащи автобуса. 

Инцидентът се е разиграл на кръстовището между булевард "Цар Освободител" и улица "Пирин".

Според информацията, автомобил Мерцедес завива по улица "Битоля", опитвайки се да направи ляв завой. Шофьорът на луксозната  кола "направо е издрифтил завоя, влязъл е в него с много висока скорост, опитал се е да изправи колата, но се е забил в спирката", разказаха очевидци за БЛИЦ, които са карали зад него. 

По това време на спирката автобуса са чакали, четирима души, които са били буквално пометени от връхлетялото ги возило. 

Според разкази на свидетели на възрастна жена кракът ѝ е бил буквално смлян. За щастие, към момента данни за загинали няма. 

Очевидци разказват за БЛИЦ, че на спирката, в която се е забила колата, светкавично са пристигнали три-или четири пожарни, екипи на полицията и линейки. Има и коли на гражданска защита. 

Шофьорът е младо момче. След като се е забил в спирката, той е изскочил от колата и се е хванал за главата. Впоследствие е разказал на полицаите какво се е случило. 

Малко преди това пътници, возещи се в автобус №20 са видели как е станала катастрофата, след което са слезли на спирката и са се опитали да се разправят с провинилия се шофьор. По думите на свидетели, той е "изял редица шамари" преди ситуацията да бъде уталожена. 

Инцидентът се е разиграл буквално пред входа на варненската окръжна болница МБАЛ „Св. Ана-Варна“. 

Орлин ФИЛИПОВСКИ, БЛИЦ

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!