Комуникацията с бележки тече с пълна сила между водачите в страната. Дали ще се изяснява спор за паркомясто, ще се уреждат щети след сблъсък, или ще се изкаже симпатия - на помощ идват листчетата хартия, носещи определено послание.

Понякога обаче въпросните бележки съвсем не са приятни. Подобна е и следващата ситуация, която се разпространява в социалните мрежи, пише Glasnews.bg. Мъж споделя видео от момента, в който открива бележка на предното стъкло на автомобила си.

На него четем: "Много се извинявам: ударих Ви леко колата. Оставям Ви нещо да се почерпите!". 

До посланието се мъдри и шоколадово барче, което едва ли е стоплило сърцето на потърпевшия водач. 

Секунди след като показва бележката, мъжът разкрива и състоянието на автомобила. Цялата предница на лъскавото возило е потрошена, а предният капак е силно огънат.

Кадрите добиват огромна популярност в ТикТок, но към момента не е известно къде е станал инцидента. Не липсват граждани, които не искат да повярвят, че водачът, причинил  произшествието, е толкова безотговорен и се е опитал да се измъкне със сладкиш.

Като подозират, че клипчето е създадено с шеговита цел. Други смятат, че подобна случка е възможна, а в своя подкрепа припомнят множеството произшествия, при които водач опитва да избягат, въпреки нанесените сериозни поражения.

Щетите по возилото от видеото вероятно са за хиляди, а към момента няма информация дали виновният водач е установен.

 

@rokirokov2

 

♬ original sound - RokiRokov2

 

 

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram. Присъединете се в канала тук