Започва разследване на тежкото меле, което отне живота на четирима души в каварненското село Белгун. Това предаде Нова телевизия.

Припомняме, че две деца - на 1 и на 12 години, майка им и един мъж бяха прегазени на тротоар. 36-годишен жител на селото не успява да вземе завоя и връхлита върху тротоара, където са били жертвите и раненият. Шофьорът няма провинения пътищата досега от 2013 година, когато е получил книжка.

Жители на селото споделят детайли за шофьора и за мястото на трагедията.

"Досега това момче не е карало по този начин. Алкохол не пие, наркотици не взима. Нямало е такива проблеми. Добро момче беше, ама защо е карал така силно този път - не знам", споделя жител на селото и свидетел на птп-то.

Той добавя, че на мястото няма легнали полицаи и не се взимат никакви мерки.

Друга жителка на селото споделя: "Видях катастрофата. Труповете на децата се бяха пръснали, единият тук, другият там... Цяла вечер не съм спала от уплаха. Трябва да направят легнал полицай, камера да сложат".

Бащата на починалите деца пък споделя, че шофьорът е негов роднина.  

"От работа се връщам и чувам това. Станах дивак вече. Само ме викнаха да ги разпозная, целунах едното дете, после другото дете", каза през сълзи бащата на починалите деца.