Слави Трифонов стана поредната известна личност, която коментира трагедията със смъртта на Милен Цветков.

Припомняме, че вчера известният български журналист и телевизионен водещ загина в тежка автомобилна катастрофа край столичен мол на бул. "Черни връх".

Очевидец разказа шокиращи подробности за мелето и последните минути живот на любимото лице от малкия екран. 

Милен Цветков е издъхнал на път за болницата от тежките си рани. Според СДВР водачът на джипът, който го е блъснал, е употребил наркотици. 

"Неслучайно публикувам тези думи точно в 00:00 часа. Точно в 00:00 часа започваше предаването "Часът на Милен Цветков" по Нова телевизия. Когато вървеше това предаване, аз бях водещ в една друга телевизия. Прибирах се късно вечер вкъщи и си пусках точно това предаване. В 00:00 часа. Милен беше натикан в този късен час, но въпреки това хората го гледаха. Гледах го и аз. Почти всяка вечер.

Защото Милен правеше теми, които другите публицистични предавания не смееха да направят. То не че е имало и много други публицистични предавания...Всъщност, "Часът на Милен Цветков" беше едно от малкото такива предавания. В 00:00 часа.

Милен беше различен, беше обективен, беше човек, който живо се интересуваше "Какво става?", и най-важното - беше свободен.
С Милен имахме уговорката да ми гостува във "Вечерното шоу на Слави Трифонов" в понеделник вечер. Тоест днес. Поканих го да говорим за свободата на словото, особено в тази извънредна ситуация.

Със сигурност щяхме да говорим и за последния пост на Милен в инстаграм, който гласи: "Маските са за да мълчите, а не за да ви пазят".
Светъл път, Милене! Имахме нужда от теб! Ще ни липсваш!", написа в социалната мрежа Слави Трифонов.