Шофьорът на мерцедеса с тузарския номер, фучал по „Тракия“ с бясна скорост и за малко не отнел живота на експерта по пътна безопасност Диана Русинова, е претърпял катастрофа. Това съобщи самата тя в профила си във Фейсбук. 

"Това черното е онази същата кола, която преди месец едва не ни уби на АМ Тракия. Припомням, че Мерцедес с рег. номер РВ АУУУУУ изпреварваше през аварийната лента и от дясно на магистралата, та същият преди седмица приключи под това едно дърво.

Жалко, че са пострадали и невинни хора. Полицията в случая се забави много с установяването и налагането на санкция и резултатът е налице…", написа във връзка с инцидента Диана Русинова и публикува снимка на колата. 

Тежкият инцидент е станал на 11 септември край Първомай. По думите на очевидец мерцедесът се е движил с изключителна висока скорост – с над 200км/ч и е навлязъл в завой на пътя между село Градина и Първомай. Вследствие на това колата поднася и блъска друга кола, в която е пътувала двойка.

След удара немското возило е изхвърчало от пътя и паднало в нивите по таван. Пострадали са 48-годишният водач на първата кола и негов спътник, на 46 години.

Позовавайки се на потребители в социалните мрежи, TrafficNews съобщава, че собственик на мерцедеса е Янко К. Това не е първият случай, в който въпросният шофьор предприема рискови действия на пътя. Според тях шофьорът многократно е създавал предпоставки за пътни инциденти и това е поредния такъв случай, който се е разминал на косъм без жертви.

 

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram. Присъединете се в канала тук