Черна неделя за България. Труповете по родните пътища през днешния ден станаха осем. Преди минути стана ясно, че в тежката катастрофа край Драгоман, която блокира пътя към "Калотина" е починала и жената, спътница на водача, който издъхна на място.

Лекарите са се борили за живота й до последно, но травмите й са били несъвместими с живота и малко след постъпването й в болницата, тя е починала.

Днешният кървав ден бе белязан от много катастрофи с пострадали и загинали. Двама души намериха смъртта в София. Единият инцидент е станал около 3 часа на бул. "Сливница", където млад мъж е забил возилото си в уличен стълб. Причините за катастрофата все още не са ясни. 

Малко след 6 сутринта пък край Владая едва 21-годишен перничанин почина след катастрофа. Автомобилът му е паднал в дере до пътя. 

Рано тази сутрин при катастрофа загина 16-годишно момче на пътя Пазарджик - Пловдив.

Най-тъжна бе трагедията, разиграла се на пътя Варна - Бургас. Майка и бебето й издъхнаха при зверски инцидент там. Малко по-късно от раните си починал и водачът на автомобила. По информация от полицията загиналото семейство е родом от Румъния. 

Агенция БЛИЦ призовава водачите да карат внимателно и със съобразена скорост. 

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!