Астрологът Светлана Тилкова - Алена предрече интересен ден за всички зодии. Според нея Овните трябва да се готвят за нови подвизи, а Везните да проведат неотложни разговори и срещи.


Ето какво е пророчеството й за останалите зодии за днешния понеделник:

ОВЕН

Готови сте за нови трудови подвизи и сте изпълнени с желание за работа, особено ако за вас почивния ден е работен. Убедителни сте с думите си и успявате да наложите мнението си. Ще ви изненада финансов успех, постигнат чрез отдавна приключени задачи.  

Ще постигнете целите си на работното място, ако приемете помощ от колегите си. Ревността създава сериозни недоразумения в личните ви отношения. Не опитвайте да измъкнете от любимите си признание, че са ви изневерили. Сексуалните удоволствия могат да премахнат недоразуменията в семейството ви. 

ТЕЛЕЦ
На работното си място се въоръжете с търпение и завършете задачите си до обед в почивния ден. Не допускайте да ви товарят с чужди задължения, само защото сте доказали вашия професионализъм. Съветът ми е да не действате импулсивно заради съпричастие към проблемите на вашите колеги.

Избегнете влошаване на семейните отношения заради ината си и пренебрежението към желанията на машите близки. Не прекалявайте с претенциите към любимите си хора, за да не ги отблъснете. Подгответе приятна романтична вечеря и се отдайте на желан и от двама ви секс.

Петте най-умни зодии са…

БЛИЗНАЦИ
В този пореден почивен ден отложете обсъждането на важни решения и започването на нови задачи. Правилната оценка ще ви помогне да направите верните изводи и да предприемете необходимите действия. Внимавайте с деловите запознанства, защото ви е трудно да ги прецените и да отсеете полезните.

Несемейните жени, които са срещнали подходящ партньор, могат да сключат брак. Възстановете хармонията в семейните отношения. Сексуалните ви отношения са повода да се чувствате нещастни и незадоволени. Открийте причината.

4 зодии ще срещнат любовта през септември

РАК
Днес в почивния ден, ви очакват трудности поради странични причини, неприятни, но неизбежни, защото сте си затваряли очите пред фактите. Изненадани сте от грешки на ваши колеги на работното място. Ваша е задачата да ги поправите. Не се ядосвайте, а приключете бързо с проблемите. От значение е да работите допълнително у дома, заради очакваните добри приходи. Близките ви ще проявят разбиране.

В семейството ще се наложи да разрешавате проблеми свързани с децата, които все отлагахте. След напрежението през деня заведете любимите си на ресторант или си създайте уютна обстановка у дома, за да се насладите на чувствата си. Имате възможност да си доставите незабравими сексуални наслади.

ЛЪВ
Обстоятелствата в почивния за мнозина, но и работен за други ден ви принуждават да спорите и да отстоявате гледната си точка, но не агресивно и на всяка цена. Не изневерявайте на принципите си. Ще срещнете трудности, но запазете спокойствие. Не спорете с колегите си, за да избегнете конфликтите. Не предприемайте делово пътуване.  

Проблемите в семейството и с интимната ви половинка идват от вашата непрекъсната заетост, а също и от нежеланието вида се съобразите с техните планове. Ако не сте се прибрали навреме, не се надявайте на романтични мигове и сексуални наслади.

ДЕВА
Проблеми на вашето работно място, на които сериозно месеци назад във времето отказвахте да обърнете внимание, ще ви отнемат голяма част от времето в този пореден почивен ден. Срещите ви са неуспешни. Отложете ги. По-добре не предприемайте начинания, а стабилизирайте постигнатото.

Не търсете изява в области, в които не сте на нужната висота. Несемейните жени могат да създадат хармонично семейство. На семейните, които нямат деца напомня, че е време да помислят за потомство. Прибързаните бракове или сексуални контакти не са желателни. 

Тези 5 зодии ще станат милионери

ВЕЗНИ
Проведете неотложните разговори и срещи, даже и ако нямате достатъчно време или не са планирани в този почивен ден. Уговорете бъдещи срещи, за да вземете крайно решение по направените предложения. Не обиждайте и не критикувайте!

Пресметнете реалните  си доходи, за да разпределите правилно бюджета си. Вашата безпричинна чувствителност по отношение на любимите ви хора е повод да се съмнявате в тяхната вярност. Не ревнувайте. Не се опитвайте да правите агресивен секс с партньорите си, само защото искате да си отмъстите.

СКОРПИОН
Очаквайте нови запознанства преди края на работното време в поредния почивен ден, ако за вас е работен. Заредени сте с нови сили и ще успявате да се наложите и да се съобразяват с молбите ви. Влиятелни познати ще ви окажат помощ в начинанията. Очаквайте финансови постъпления.

Не бягайте от нови запознанства, които могат да се превърнат за несемейните жени в романтична връзка, ако да прецените дали сте сигурни в чувствата си. Семейните жени да не изневеряват само защото са обидени на половинката си, защото това не е оправдание и може да съсипят брака си. 

СТРЕЛЕЦ
Пригответе се за почивен ден, наситен с неприятни емоции, особено ако сте сред работещите. Ще се сблъскате с лъжи, които съсипват надеждите ви. Избягвайте емоционалните реакции, за да не си навредите сами. Обстоятелствата ви принуждават да отстоявате принципите си, но може и да не успеете.

Не отказвайте съвети от роднини, мили жени. Следобедът предлага нови запознанства и романтични увлечения. Ако не сте семейни, ще изживеете незабравими сексуални мигове, но само ако сте уверени, че чувствата ви са споделени.

Не се женете за тези зодии, животът ви ще е кошмар след брака

КОЗИРОГ
Днес, в поредния почивен ден, сте  уравновесени и внасяте усещане за стабилност и хармония в живота си. Оказвате благотворно влияние на вашите колеги и затова и те и вие можете да се отдадете на спокойна работа. Делови партньори, с които отдавна сте се разделили, ще ви потърсят отново. Бъдете предпазливи, защото може и да ви навредят.

Очаквайте запознанства и неочаквани романтични приключения, заради покана за среща, която ако не сте семейни е време да приемете. Семейните жени да не изневеряват. Сексът ще ви зареди със сили и добро настроение. Не го пропускайте заради ината си.

Четете в рубриката ни ХОРОСКОПИ всякакви предсказания и пророчества

ВОДОЛЕЙ
Денят е почивен, но вие сте далече сте от хармонията, към която неистово се стремите от седмици. Желанията и мечтите ви се разминават с реалността и ще доведат до песимистично настроение и нежелание за работа.

Не правете дългосрочни професионални планове. Избягвайте проявите на агресия. Въпреки трудностите от сутринта, ще изживеете неочаквано романтично приключение, мили дами, но трябва да внимавате с контактите и новите запознанства. Нямате желание за секс, а и ако ще се развеждате той е недопустим. 

РИБИ
Не се поддавайте на емоцията в поредния почивен ден, защото рискувате да развалите отношенията си на работното място, а вечерта и у дома. Бъдете предпазливи, когато давате обещания. Не ви съветвам да подписвате дългосрочни договори, ако не сте сигурни, че са доходоносни. Не бъдете прекалено доверчиви към хората.

Ще се радвате на неочаквани, но желани романтични приключения, които могат да се превърнат за несемейните жени в стабилна връзка. Семейните жени, които все още нямат деца могат да се отдадат на сексуални удоволствия, но и да очакват зачеване на дете.

Източник: в. Труд