Астроложката Светлана Тилкова-Алена направи много интересен хороскоп за днешния ден. Според нея финансов успех предстои за Лъвовете, а Девите да не дават обещания.

Ето какво предрече Алена за всички зодии:

ОВЕН

Денят не ви позволява начинания, но можете да завършите започнатите преди време и изостанали задачи, за които не се изисква много време. Помислете си за бъдеща промяна на работата или за възможностите за допълнителен бизнес. Вечерта отидете на покупки с вашите близки. Въпреки възможността за приходи търговците празнично може да претърпят загуби, ако не са внимателни.

Не правете опити да промените личния си живот чрез създаване на нова интимна връзка, ако сте семейни или имате сериозни отношения. Новите завоевания няма да ви донесат мечтаното сексуално удовлетворение. 

ТЕЛЕЦ
Общувате с лекота. Не пропускайте да създадете нови приятелства. На вашето работно място, не прекалявайте с натоварването и не се преуморявайте. Опитите ви да докажете, че сте незаменими и ще се справите и с най-трудните задачи, няма да са ви от полза, защото ще се уморите и ще започнат пропуските.

Следобед се очертават разправии с близките ви заради непрекъснатата ви заетост, ако и днес сте били на работа. Подредете дома си. Вечерта се отдайте на романтични мигове, на чувствата си и на сексуални наслади. 

3 зодии ще срещнат любовта през декември

БЛИЗНАЦИ
Запознанства и бъдещите отношения с вашите нови познати ще се окажат полезни и ще ви донесат неочаквана бъдеща печалба. Въпреки това бъдете предпазливи към новите предложения и не проявявайте прекалена самоувереност, че на мига трябва да ги приемете.

На работното място се справяте сами със служебните си задачи. Не прехвърляйте част от тях на вашите колеги. В този ден е време да се замислите дали не е дошъл момент да се отдадете на почивка и приятни занимания. Близките ви вече се притесняват от вашето отсъствие, а също и от самотата, която им налагате в почивните дни.

РАК
Ще успеете да се справите с трудностите, които ще възникнат неочаквано. Ако сте на ръководна позиция избягвайте критиката, за да не ви напуснат вашите подчинени. Запазете спокойствие и бъдете умерени в поведението си, за да не разочаровате хората от деловото си обкръжение.

Избягвайте запознанствата. И днес не разчитайте на късмета си. Вечерта си почивайте. Откажете гостуването и останете с близките си у дома. Не пропускайте възможността за възвръщане на хармонията в отношенията и сексуалните удоволствия. 

ЛЪВ
Непланирани промени, свързани с предстоящ финансов успех объркват плановете ви, но жертвата си струва, а и след време ще ви благодаря, че не сте се отдалечи и сте работили с колегите си. Не разчитайте на помощ отстрани. Не позволявайте да ви убедят да си останете у дома и да ви отклонят от важните делови разговори, които е във ваша полза да проведете в този ден.

Направете необходимите промени в подредбата на дома си. Поговорете с близките си. Не пропускайте възможността за възстановяване на хармонията в отношенията и сексуалните удоволствия. 

Павел Глоба: Тези зодии ще се радват на невиждан късмет през 2022-а

ДЕВА
Стабилността ви ще изиграе важна роля за хармонизиране на отношенията с вашите близки. Ако се налага, поработете до вечерта върху служебните си задачи. Не давайте обещания, ако няма да ги изпълните. При необходимост бъдете компромисни, защото така ще съхраните добрия тон на работното място.

Не пропускайте почивката, за да съберете сили за активна работа. Дарете приятни мигове на близките си и на любимите си. Вечерта си пийнете чаша червено вино и се отдайте на интимни разговори и сексуални удоволствия. 

ВЕЗНИ
Нежеланието ви да се съобразите с желанията на вашите близки и с мнението им, ще изнервят обстановката в дома ви. Спешни задачи ви зоват на работно място. Начинанията са нежелателни, колкото и вашите колеги да ви убеждават в техния успех.

Предпазвайте се от необмислени финансови разходи и загуби. Стабилизирайте отношенията с близките си. Не нарушавайте хармонията в дома си заради преумора и инат или заради желание да спорите. Вечерта се постарайте да заслужите интимните мигове и сексуални удоволствия. 

Тлъсти пачки ще пълнят джобовете на 3 зодии през 2022 г.

СКОРПИОН
Ако сте планирали пътуване с вашите близки, по-добре го отложете, за да не изостанете със служебните си задължения. В рамките на деня отхвърлете задачите си, а вечерта може да си почивате. На работното място се предпазвайте от грешки, които може да допуснете в бързината.

Намерете най-безболезнения начин, за да наложите мнението си в семейството, включително и за отложеното пътуване – бъдете честни и ще ви разберат. Брачната ви половинка има проблеми, които са причина за отказ от сексуални удоволствия. Поговорете и се опитайте да помогнете. 

СТРЕЛЕЦ
Не се захващайте с нови задачи. Постарайте се още днес да поправите грешките си, без да действате необмислено и импулсивно. Бъдете компромисни. Изнервени сте, че и през деня и тази вечер нямате възможност за пълноценна почивка, но не търсете непрекъснато виновни около себе си.

Сутринта сте спокойни. След обяд ще ви ядосат ваши роднини, които не сте чували от години. Не се притеснявайте от появата им,  но в никакъв случай не бъдете гостоприемни, защото не идват в дома ви с добри намерения и имат намерение да поостанат до Нова година. 

КОЗИРОГ
Пригответе се за трудности, особено на работното място. Финансовото ви положение може да се влоши, ако се оставите да ви измамят със спешно участие в инвестиционни проекти, за които ви молят да отпуснете „малко средства“, но ако може да ги върнат.

Денят не позволява да подписвате документи. Не проявявайте наивност, която ще ви коства сериозни проблеми. Ако имате възможност и не работите днес, пътувайте  и си създайте положителни емоции с вашите близки и интимната половинка. Вечерта бъдете мили и се отдайте на романтични мигове и сексуални наслади. 

ВОДОЛЕЙ
Обмислете поредното ново начало, обещаващо ви приходи през месеца, а ако внимателно започнете подготовката днес, въпреки че ще има забавяне, успеха е с вас. Разсеяност ви при разговорите с вашите колеги може да е причина за финансови загуби.  

След това трудно ще ги възстановите и виновните ще сте вие. Въпреки напрегнатия ден и домакински задължения, потребността ви от почивка  не допуска да каните гости, ако семейството ви иска да не общувате с външни хора. По-добре се отдайте разговори с вашите близки, на интимни мигове, на чувствата си и на сексуални наслади. 

РИБИ
Налага се да проведете делови разговори, които ще ви проправят пътя към успеха, въпреки че няма да от най-леките и може да ви изнервят. Запазете спокойствие. Вашето усърдието ще подтикне колегите ви да ви подкрепят. Не отказвайте помощта им.

Бъдете коректни към тях и също им помогнете, ако ви помолят. Семейните да не оставят без внимание децата и брачната си половинка. Несемейните да се отдадат на развлечения, да не се колебаят при покана за дискотека, ресторант или парти, защото може да срещнат своята половинка. 

Източник: Труд