Декември чука на вратата, а прочутата астроложка Тамара Глоба е готова с хороскопа си, който разкрива с какви събития ще се сблъскат представителите на всички зодиакални знаци в последния месец на годината. 

За повечето зодии този месец ще бъде емоционален и труден. Особено важна в този период ще се окаже подкрепата на роднини и приятели.

Членовете на семейството ще ви помогнат да намерите изход от трудните ситуации. За да получите пълна подкрепа от близките си, е необходимо не само да споделяте опит, но и да решавате проблемите им. 

Павел Глоба посочи кои 4 зодии ще се къпят в пари през 2022 г.

За да постигнете успех в делата си и да получите предимство при важни преговори, трябва да ги отложите за благоприятните дни, които през декември са: 2, 6, 9, 10, 16, 19 и 28. Това време ще бъде подходящо и за взимане на съдбовни решения.

Трябва да се обърне повишено внимание на неблагоприятните дни: 3, 7, 12, 18, 21, 27 и 30 декември. Тамара Глоба препоръчва тогава да избягвате посещението на лекари, да не правите големи покупки и да не започвате нов бизнес. 

За представителите на кои зодиакални знаци последният месец на годината ще е съдбоносен и животът им ще се преобърне на 180 градуса, четете в jenata.blitz.bg.