Астроложката Светлана Тилкова-Алена направи много интересен хороскоп за съботния ден. Според нея рискованите начинания няма да са неуспешни за Стрелците, а Козирозите трябва да се пазят от интриги

Ето какво предрече Алена за останалите зодии:

ОВЕН
Бъдете внимателни в почивния си ден и анализирайте действията си, завършете изостаналите задачи. Възможни са финансови загуби, заради ваши грешки, породени от прекалено доверяване, което е типично за вас, а след това страдате, но не признавате вината си. Не навлизайте в безсмислени спорове.

Очаквайте трудности при срещи и разговори. Липсват ви достатъчно положителни емоции в личния живот. Засегнали сте интимната си половинка. Ако не промените отношението си към любимите си хора рискувате да се лишите завинаги от сексуалните удоволствия с тях, колкото и да ги обичате.

Зодиите, с които и Ванга се е страхувала да общува

ТЕЛЕЦ
Задължителна е предпазливостта на вашето работно място в почивния ден. Възможни са грешки, които трудно ще поправите и ще обвинявате всеки друг, но не и себе си. Работата ви спори, но начинанията ви са обречени на провал. По-добре не прибързвайте се огледайте внимателно и осъзнайте причината за грешките си.

Преди да правите изводи за личните си отношения постигнете равновесие между чувствата и мислите си и си дайте отговор дали наистина сте влюбени. Не сте склонни да се отдадете на сексуални удоволствия, но и не трябва да го правите, ако сте неуверени и конфликтни.

БЛИЗНАЦИ
Денят не само е почивен, но е критичен, не само защото сте във властта на емоцията, а и защото трудно преценявате новите си познати. Не рискувайте. Обмислете най-добрите възможности,  за да подобрите материалното си състояние. Ще получите предложение за пътуване.

Обсъдете с вашите колеги разширяване на бизнеса и нови задгранични срещи. В личните ви отношения ще настъпи хаос, защото ще изгубите представа за желанията си. Изплашили сте интимната си половинка с агресията си в леглото. Не се надявайте на хармония в интимните отношения.

РАК
Идеите, които обмисляте не само в почивния ден, а и през изминалата седмицата, може скоро да ви донесат очакваните резултати, ако сте разумни и не действате в разрез с изискванията на обществото. В състояние сте да подобрите социалното си положение. Неразрешени проблеми, свързани с деловите ви отношения и с намерението да развиете допълнителен бизнес ви препъват.

Не приемайте влюбеността си за реалност, защото сами ще обърнете събитията в своя вреда. Не злоупотребявайте с търпението на интимната си половинка, която не е сигурна в чувствата ви и няма желание за сексуални удоволствия.

Почва мощен астро период за 3 зодии – чакат ги пари и любов

ЛЪВ
Организирайте провеждането на делови срещи, въпреки че деня е почивен и не забравяйте да изслушвате мнението на другата страна и да не го оспорвате още при първия опознавателен разговор. Денят не е добър за сключване на договори. Вашето спокойствие и търпение са гаранция за успех.

Не бъдете прекалено разточителни, ако се налага да организирате служебен или личен обед. Жените да очакват ново запознанство или среща, която за съжаление ще остави у тях спомена за разочарования и съжаление заради напразните надежди. Нямате причина да се съмнявате в чувствата на интимната си половинка, затова се отдайте на сексуални удоволствия.

ДЕВА
Изпълнени сте с готовност да се впуснете в поредните рисковани начинания, въпреки че деня е почивен. Решите ли да сте прибързани рискувате вместо успех, а предизвикате пълният си крах. Личните ви проблеми са причина да сте разсеяни, затова си наложете внимание на работното място. Пазете се от запознанства, най-вече от лични, само защото сте решили да мъстите.

Спокойствието в дома ви е гаранция за нормални отношения с интимната ви половинка. Не се ядосвайте, ако пропуснете сексуалните мигове. Причината е и във вас.

ВЕЗНИ
Във ваша полза е да се захванете здраво за работа въпреки че деня е почивен. Имате достатъчно сили, за да отхвърлите служебните си задачи. Не се поддавайте на влияние отстрани, което може да ви принуди след дни да инвестирате в губещи проекти, но късно ще го осъзнаете.

Налага се да признаете, че успехите ви се дължат и на помощта оказана ви от вашите колеги. Не се надявайте на хармония и прошка от интимните половинки, които са изнервени от поведението ви. Сексуалните ви отношения са хармонични.

Тлъсти пачки и много щастие застигат 5 зодии пред юни, обещава Тамара Глоба

СКОРПИОН
На работното място от сутринта се занимавате с рутинни и не особено приятни задължения, но е добре да ги завършите в почивния си ден. Не проявявайте агресия. Възможни са успехи в късния следобед, ако запазите спокойствие и не се ядосвате. Предпазвайте се от финансови загуби.

Не са изключени проблеми в деловите отношения. Семейните проблеми се задълбочават заради нежеланието ви да поговорите с близките си. Не отдалечавайте от себе си любимите си хора. Силните чувства и хармоничните сексуални отношения са от значение за вас.

СТРЕЛЕЦ
От сутринта в почивния ден не проявявайте висока активност на работното място. Всички рисковани и не само начинания са неуспешни. Не е желателно да пътувате, защото сте разсеяни и ще си навлечете неприятности. Отчитайте всички детайли на работното си място, за да не пропуснете нещо важно.

На несемейните им предстои приятна среща и романтично увлечение. Вечерта останете с близките си.  На семейните, които не са сигурни, че сексуалният им живот е достатъчно активен, препоръчвам да се замислят дали са с подходящата половинка.

КОЗИРОГ
Не се включвайте в разговори за финансови инвестиции в този почивен ден. След обед се пазете от интриги, които целят да ви злепоставят. Не се поддавайте на съвети отстрани, които ще ви объркат плановете и ще ви провалят. Предпазвайте се от взимане на заеми, защото ще срещнете трудности при тяхното възстановяване.

В личните отношения се пазете от проблеми. Късметът е с вас, ако се въоръжите с търпение. Решили сте, че на един стол ви е тясно, но изневярата и сексуалните наслади ще ви създадат проблеми, ако сте обвързани в брак или сериозна връзка. 

Четете в рубриката ни ХОРОСКОПИ всякакви предсказания и пророчества

ВОДОЛЕЙ
Имате сили да се справите с трудностите по пътя си, въпреки че деня е почивен. Работете спокойно и уверено. Ако решите да пътувате, осъществете намеренията си следобед или привечер, за да не пропилеете деня си. Професионалните ви планове могат неочаквано да се променят изцяло и да ви създадат проблеми.

В личният живот промените ще са и положителни за несемейните и неблагоприятни за семейните. Не злоупотребявайте с търпението на близките си, дори и ако сте решили да се разделите с брачната си половинка. Не се надявайте на сексуални мигове. 

РИБИ
Пазете се от самозаблуда, която е причината да сте доверчиви и щедри, но без да получите признание и благодарност, въпреки работата ви в почивния ден. Избегнете загуби, породени от вашите собствени действия. Следобед сте потиснати. Не сядайте зад волана, защото са възможни автомобилни произшествия.

Работата с хора, които не са ви приятни, ви действа на нервите. Внимавайте с новите делови запознанства. Всичко, за което си мечтаете е във ваши ръце. Стабилността в семейните отношения зависи само от вас. Не пренебрегвайте сексуалните удоволствия заради лошо си настроение.

Източник: Труд