Астроложката Светлана Тилкова-Алена направи много интересен хороскоп за петъчния ден. По думите й Стрелците ще обмислят нова дейност, а Козирозите ще осъществяват идеи.

Ето какво предрече Алена за всички зодии:

ОВЕН

Чувствате се уморени, но е добре да се трудите активно, да сте дейни поне до обед. Заемете с текущите си служебни задачи, но само ако сте отхвърлили спешните. На работното място ви изненадват с допълнителни задължения, които скандализират и вашите колеги. Не се ядосвайте, защото следобед ще си почивате в приятна компания.

Вечерта си останете у дома и си почивайте след напрегнатия ден в компанията на любимите си, но не бъдете прекалено задълбочени в разкази за служебните си задачи. Сексуалните удоволствия ще ви заредят с добро настроение. 

1500 лева Бонус за Онлайн Казино Игри!

ТЕЛЕЦ

Овладейте вашето нетърпение и се задълбочете в служебните си задължения. Денят ви носи успех, приходи и интересни срещи, а за мнозина и романтична вечеря. Днес имате възможност да получите подкрепа на идеите си не само от вашите колеги, а и при среща с влиятелни хора, които са оценили знанията ви.

Бъдете готови на компромиси при обсъждането на семейните проблеми, за да избегнете разправията, което е няма да помогне, а ще обтегне отношенията ви. Вечерта си легнете рано и пропуснете сексуалните удоволствия, ако не сте във форма. 

БЛИЗНАЦИ

Странна отпадналост е причината да изостанете със задачите си днес, но сте в състояние да я надмогнете. Не се депресирайте, а осъзнайте, че ще се справите с всичко планирано заради добрите условия за работа. Начинанията са успешни. Когато провеждате делови разговор се постарайте да бъдете убедителни и да не противоречите.

В личните отношения сте задължени да сте умерени и отговорни към вашите близки и към любимите си, доколкото ви е възможно, защото месецът ви е свързан с много емоции, а денят ви с чувствителност. Овладейте тези чувства, за да избегнете скандал, който може да ви лиши от сексуални удоволствия. 

Тамара Глоба: Съдбата ще е много щедра към тези 3 зодии през декември

РАК

Не проигравайте успешното стабилизиране на постигнатото от вас до момента. Трудностите са породени от новите ви делови партньори, които не искат да работят в този ден, както очаквате. Мамят ви и се опитват да ви отнемат вашите пари и проекти. Защитите правата си без да позволявате на други хора да разговарят вместо вас.

Вечерта, въпреки че се прибирате навреме, разправията с вашите близките е породена от различие в мненията ви за предстоящите празници и тяхната организация, но сте в състояние да я избегнете. Настроението ви е минорно и вечерта може да се лишите от сексуалните удоволствия. 

ЛЪВ

Тези от вас, които са натрапчиво активни на работното си място, ще си спечелят неприятели. Обмисляйте внимателно действията си, за да не обидите някой от вашите колеги. Не обиждайте никого на работното място и не проявявайте ината си към вашите делови партньори. Ако спазите това изискване, успехът е с вас.

Не сте готови на компромис в отношенията с брачната си половинка. Назрява решението за развод, ако неразбирателството продължава и днес. Не допускайте сексуалните удоволствия да ви омаят, защото сдобряването е моментно и след това ще страдате още повече. 

ДЕВА

Всички, които точат зъби за ново професионално поле за изява, да не бързат, защото избора им може да се окаже погрешен, да се въоръжат с търпение и най-напред да проучат всички подробности. Днес сте амбицирани да заемете нова професионална позиция, но промените може да се окажат негативни. Разчитайте на интуицията си в личния живот.

Вие сте дистанцираните и не желаете да промените поведението си. Сексуалните удоволствия са желани от вас, но се инатите и не поднасяте извиненията си. Може и да ги пропуснете. 

Китайски хороскоп: 3 зодии ще уцелят джакпот през декември

ВЕЗНИ

Подгответе се за рутинни и досадни служебни задължения и липса на емоции в свободното време. Ще се изнервите, заради усещането, че сте лишени от личната си свобода. Деловите срещи и запознанствата на работното място изобщо не са очакваните, а и късметлии от разговорите, които провеждате няма да сте вие.

Не позволявайте странични фактори да усложнят отношенията с близките ви, заради склонността ви бързо да се обиждате и да потъвате в мълчание. Сексуалните ви отношения зависят от вашето настроение, но е най-добре да не ги пропускате. 

СКОРПИОН

Вашата емоция надхвърля позволените граници и може да се наложи да изяснявате причината за съществуващите от месеци професионални проблеми. Не мислете, че ще се случи чудо и всичките ви притеснения на работното място ще изчезнат сами. Спорът с вашите началници в този ден ви гарантира понижение или уволнение.

Близките ви са очаровани от вашето внимание и ви даряват романтични мигове. Близките ви са очаровани от вашето внимание и ви даряват романтични мигове. Интимният ви живот е зареден с активен секс. 

СТРЕЛЕЦ

Мечтаете да се захванете с нова дейност в следващите дни, а днес ще я обмислите до най-малките подробности. Направете крачката към ново начало, но като разчитате на своите знания и на интуицията си. Внимателно прочетете договорите, които искате да подпишете след две седмици, защото те са гаранция за бъдещата ви финансова стабилност.

Не си мислете, че проблемите в семейството ви, свързани с ваши постъпки, които са наранили близките ви, ще отминат без следа. Вашето отношение към любимите ви е причина за невероятните сексуални изживявания или пък за тяхната липса. 

КОЗИРОГ

Във ваши ръце е възможността да направите крачката към осъществяване на вашите идеи и да поставите началото на нови задачи. Късметът е на ваша страна, а общуването е полезно за вас. Предстои ви изключително успешен ден. Не се изненадвайте, ако ваши стари познати внезапно се появят отново в живота ви.

Не бързайте да им се доверявате. С любимите си хора бъдете въздържани в изразяване на емоциите, дори и ако са ви ядосали, защото съмненията, че нещо криете ще се задълбочат. Не изневерявайте!  Ще си спестите скандал и отказът им от сексуални удоволствия.

Павел Глоба шокира с жестока прогноза за декември

ВОДОЛЕЙ

В деловата сфера разчитайте на рутината. Успехът е с вас. Бъдете внимателни при създаването на нови делови партньорства, за да избегнете бъдещите проблеми. Не е във ваша полза да разказвате за предстоящите си срещи и начинания, особено ако ще поставите началото им преди края на месеца.

Предпазвайте се от проблеми в семейството и не давайте големи суми за ненужни покупки, нито заеми на ваши приятели в последния месец от годината, когато са ви нужни пари. Вечерта се постарайте да изгладите острите ръбчета и се отдайте на сексуални наслади. 

РИБИ

Опитват се да ви подчинят на волята на вашите началници, но те няма как да властват над вас. Искате да постигнете важна цел и ще успеете, въпреки тяхното противопоставяне. Въпреки нахалството на вашите колеги и опитите да ви отклонят от избраната от вас посока, успехът е с вас и няма да ви изостави.

Следобед сте в състояние да избегнете на разправиите с близките си, като премълчавате, ако сте виновни и ви критикуват. Вечерта бягате от интимни мигове, заради обидата, която ви е трудно да преглътнете, но е по-добре да сте компромисни и да не лишите от сексуални удоволствия.

Източник: Труд

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram. Присъединете се в канала тук