13 слънчев ден – Денят е свързан със Звездите (Звездата Сириус), с небесната механика и носи мир и равновесие. Ден, в който се откриват вратите на бъдещето, един от най-добрите дни за инициация, време за преминаване на ново равнище. Това прогнозира астрологът Ивелина Пенчева за tribune.bg.

Тотем – Еднорога, Пегас, символ на честност и безстрашие.

Подходящо е за интелектуални занимания. Може да решавате логически задачи, кръстословици. Добър ден за всякакви игри, в които участва ума. Подходящо е да се занимавате с възпитанието на децата, да изучавате духовни науки, езотерика, астрология.


Жените от тези зодии са в състояние да подчинят и най-големия мачо

Всяка лоша мисъл в този ден може да се въплъти в реалността, затова следете внимателно за думите, които изричате и контролирайте хода на мислите си.

Денят е силно енергиен. Днес лесно може да се освободите от чужда негативна енергия с подходящи техники, но и лесно може да станете жертва на психо-енергийни атаки (чужда завист и ненавист), затова се погрижете за собствената си защита чрез молитви и защитни техники.

Добре е да започне цикъл за очистване на физическото тяло и за освобождаване от негативна енергия.

Не се препоръчва интимност и сключване на брак (може да завърши с развод).  Дори животните не бива да се допускат близо едно до друго. Не е добре рязко да приключвате отношения с хората.  Този слънчев ден е неподходящ да се подстригвате, да режете нокти, да вземате вана.

Жените от тези зодии пленяват с лекота сърцето на всеки мъж, но винаги са сами

Диета – Нужно е да се яде по-малко, да се избягва месото. Хубаво е да се яде прясно изпечен хляб, солена извара и солено сирене.

Облекло – Препоръчват се бели, червени и лилави цветове. Да се избягват всички блатни цветове и пясъчно жълто.

Знамения – Хубаво е още от сутринта да почувствате сладък вкус в устата си.

Най-добрият индикатор на деня е утрото – първият час, след като сте се събудили. Ако в този час често се почешете по шията – ще вземате пари, ако се почешете по гърба – неприятности с децата, с любовта, нежелана бременност. Проблеми със стомаха – неприятности, свързани с работата.

Добри знамения са тези, които са свързани със звездите, с имена, с числа – те съдържат полезна информация.

Добре е да намерите блестящи предмети.

Не е на добро да счупите нещо – чаша, чиния.

Жените от тези зодии не са нещо особено, но моментално пленяват мъжете с...

Лошо е, ако времето е мокро, ветровито.

Ако разсипете сол – неприятности.

Много е лошо да загубите ключ в този ден.

Сънища – Символичните сънища не се сбъдват, а конкретните – в кратки срокове. Да видите огън – знак за защита. Да плувате – ще попаднете под зависимост. Да видите книга или нещо да пишете – ново запознанство.