0 - символизира цикличния характер на живота; обикновено предвещава неуспех и празни дела, напразни очаквания, разочарование, пише tribune.bg.

1 - е символ на съзиданието и интелекта; "Единицата" предлага незабавно да започнат активни действия, обещавайки постигане на целите и успеха. Основното нещо е да не се отклонявате от плана.

2 - символ на женското начало; „Двойката“ препоръчва да помислите за намиране на партньор и като цяло за ползите от колективните усилия. Можете да заемете изчакваща позиция към вълнуващия ви въпрос.


Месецът на раждане е по-точен и от хороскоп

3 – символ на триединството и съзидателното мъжко начало; „Тройката“ обещава успех и радост.

4 – цифрата е свързана със стихията на Земята, означава солидарност и справедливост; „Четворката” показва, че няма нужда да бързате да променяте нещо в живота си. По-добре е да оставите всичко такова, каквото е и да насочите усилия към упорит труд и съзидание.

5 - символ на брака, свързващ женското и мъжкото начало. „Петицата“ означава, че може би трябва да отидете на екскурзия (пътешествие) или да смените работата. Не е изключена важна промяна в живота - сватба.

6 - символ на целостта и спокойствието; „Шестицата“ обещава безметежен живот и хармония във всички отношения. Можете да правите това, което обичате и да се отпуснете.

Зодиите, към които ще потекат реки от пари през пролетта

7 - магическо и свещено число, олицетворяващо мъдростта, светостта и тайните знания; „Седмицата“ е добър знак - такъв сън предлага да обърнете повече внимание на духовната сфера, да не се фокусирате върху материалните проблеми, да мислите повече за бъдещето, да анализирате грешките си.

8 - символ на безкрайността; „Осмицата“ - време за баланс на силите, устойчиво развитие. Успехът и постиженията не са далеч.

9 - знак за плодородие и късмет; „Девятка“ означава успех в творението, строителството, ремонтните дейности, безпроблемното протичане на живота. Това число понякога предвещава бременност.

От двуцифрените числа заслужават специално внимание следните:

10 - в сънищата това е добър знак, който олицетворява целостта на Вселената, завършването на определена фаза и създаването на положителна атмосфера, способстваща прогреса.

Това са най-щедрите мъже според зодията

12 - символ на завършеност, предсказва логически край на някой мащабен проект, например учене.

13 - символ на силата; това число насън изобщо не е предвестник на нещастието, както обикновено се смята, понякога такъв сън предвещава забавление, полезни запознанства и важни срещи.

19 - това число насън символизира късмет и вдъхновение в живота ви;

21 - предвещава осъществяване на целите, които ще ви донесат свобода. Определено положителен знак за победа, успех, положителни събития и ползи.

Тези зодии ще получат всичко, за което са мечтали през 2020-а

Цифрите в съня могат да се комбинират с букви, като всяка буква има и свой числов код. Например, в съня си виждате паяк.

От една страна паякът е символ на Луната, първият тъкач на материята на света, свързва се с творчеството, съзиданието, изтъкава нишката на съдбата, паяжината законите. Символизира трудолюбие, въображение, професионални навици и умения, творчески способности и т.н.

Като приравним всяка буква към число и после ги съберем, получаваме следния числов код:

П-А-Я-К

7 1 3 2 = 13 = 4

13 – означава полезни запознанства и срещи

4 – означава да насочите усилията си към упорит труд и съзидание, но да не бързате.

Като обобщите всички числа и букви, определете значението им. Анализирайки общото впечатление от видяното, човек може да предскаже събитията от близкото и далечното бъдеще. Това ще ви позволи да проследявате тенденциите и да запомняте тълкуването на сънищата.

1

2

3

4

5

6

7

8

9

а

б

в

г

д

е

ж

з

и

й

к

л

м

н

о

п

р

с

т

у

ф

х

ц

ч

ш

щ

ъ

ь

ю

я