Луната продължава да е в знак Лъв. Когато Луната преминава през този знак, хората изпитват влечение към удоволствията, разкоша, имат нужда от обожание и признание, вещае астрологът Ивелина Пенчева. Ето какво още предрича тя:
Дни на творчество и повишена жизнеспособност. Склонност към честолюбиви замисли, стремеж към лидерство. Да не се критикува никой, особено началниците. Сърцето и гръбначният стълб са много уязвими, да не се натоварват.

2 лунен ден, който започва от 07:14ч и продължава до 08:24 ч на следващия ден. Този ден е за подготовка за изпълнение на предстоящите задачи. Първичният импулс се спуска на равнището на физическото тяло и го пробужда. Добър ден за гладуване и за установяване на индивидуална диета. Може да се определи кое е полезно и кое вредно за организма. Спомнете си кои продукти употребявате. Това, към което изпитате отвращение, не е вашата храна. Това към което ви тегли, значи е полезно за вас. Същото правило важи и за хората. Вие можете да почувствате с кого е нужно да общувате и кого трябва да избягвате. В този ден не трябва да се поддавате на гнева и на изблиците на емоциите, да избягвате конфликтите на всяка цена. Вибрациите на деня подтикват към алчност, затова трябва всячески да развиваме в себе си щедрост и не трябва да съжаляваме за това, от което се освобождаваме. В медицинско отношение обърнете внимание на устата, зъбите, горната част на небцето. Болести започнали този ден не са продължителни и са без опасни последствия.

Отношения – Може да започнат в семейството реформи. Ако отдавна сте забелязали, че е време да промените нещо, то сега е този момент да го предприемете, особено що касае и другите членове на семейството. Всякакви новости, при разумно обяснение, ще бъдат приети без съпротивление и възражения. На всяка цена се старайте да избягвате конфликтите. Ако те започнат сега, ще продължат през целия месец.

Четете в новата ни рубрика ХОРОСКОПИ всякакви предсказания и пророчества.  

Секс – Втори лунен ден е празник за секса, затова той трябва да бъде празничен, забавен, оригинален. Това е най-доброто време да изпробвате нови сексуални техники, любовни игри, позиции. Идеалното време да добавите към сексуалния си живот нещо ново, неизвестно, нов нюанс, с една дума - нещо вълнуващо.

Бизнес – 2-ри лунен ден се явява трамплин за постигане на успех за хората, въвлечени в сферата на бизнеса. Необходимо е повишаване на активната дейност. Добре съсредоточете всички сили в търсене на източник за финансиране на своя проект, уточняване на плановете, разработени от преди и формиране на материална база за бъдещи проекти. Благоприятно време за започване на нова политика на компанията. Добре е да се сключват сделки, да се подписват контракти, за установяване на нови делови връзки, вземане на работа на нови сътрудници.

Подстрижка в този ден носи полза, подобрява здравето и състоянието на всички органи на чувствата – очите, слуха, прочиства носовите канали. Освен това подобрява работата на отделителната и храносмилателната системи, стабилизира мозъчното кръвообръщение. Може само да подравните косите си, пак е от полза. Но много къса подстрижка ще ви направи екстравагантни в очите на другите и те няма да ви разбират. Възможно е да възникнат конфликти с близките и да има взаимно недоволство.

След подстрижката в този ден, косите ви може да започнат да се навиват.