Известният астролог и таролог Ирина Звягина предупреди за опасността, която дебне през февруари и март.

Тя отправи своето предупреждение, коментирайки трагичните събития в Турция и Сирия, свързани с опустошителното земетресение:

„Уран наистина ще причини много проблеми. Случи се това, което никой не очакваше. Всичките ни мисли бяха насочени към войната, но този път катастрофата удари другаде. Това е пример, че с Уран всичко е трудно и не може да се предскаже какво точно ще се случи, кога и къде. Той нарушава всички планове, изчисления и предпазни мерки“, коментира тя.

„И все пак Уран по някакъв начин предупреждава. Вече след събитието може да разберете, че е имало „предвестия“. Инстинктът вече ни говори за опасност или неприятности“, казва тя и подчертава, че Украна ще влияе изключително много за събитията през февруари и март.

„Дръжте документите и лекарствата близо до себе си. Не злоупотребявайте с алкохола и винаги бъдете нащрек“, предупреждава астрологът.

Звягина отделно посочва, че президентът Реджеп Таийп Ердоган „резонира силно на войната със своя хороскоп“.

„Тази национална катастрофа го изтласква от полето на влияние на други процеси в света, изважда го от играта. Не знам, може това да са отделни явления на световния ред, но пък може би всичко е свързано. Осъзнаваме колко уязвим е човешкият живот“, заявява тя.

Превод и редакция БЛИЦ

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram. Присъединете се в канала тук