На 14-15.04 Луната задействаше доста интензивен Голям квадрат между Слънцето, Венера, Меркурий, Ерида, Лунните възли и Церера. Това прави тенденции от интензивни преживявания, сложни емоции и кармични процеси.

Това коментира астрологът и физик от Варна Филип Филипов, който предсказа терористичния акт на бургаското летище и земетресението в Перник месеци преди тези събития да станат факт. 

Бъдете особено внимателни и намалете риска спрямо вас и близките ви, ако тази конфигурация попада на важни места от хороскопа ви или в хороскопите на вашите близки“, пише той в своята Фейсбук страница. 

С разумно поведение и с помощта на науката за Живия Космос, човек еволюира независимо сложните преживявания, коментира физикът-астролог. 

Изглежда се оказва, че денят за ударите по Израел не е подбран случайно

Филипов предупреди за много мощна кармична, но положителна конфигурация: „В периода 12-20.04 действа Равностранен триъгълник между съвпада Юпитер-Уран-Селена, Церера и Лилит.

По този начин, две силно акцентирани кармични точки от Луната взимат участие в хармонична фигура. Това означава, че процесите на кармично ниво както в отрицателно отношение, така и в положително отношение, ще бъдат задействани като протекция и защита относно всички процеси свързани със семейството и рода (Церера) и Духовните сили на Космоса (Юпитер-Уран)“, обясни той.

„Тази конфигурация е особено благоприятна за хората, които искат да пречистят своя живот от кармическите недоразумения на миналото. Това важи най-вече за семейните отношения и процесите в рода.

Чрез интуиция и правилен духовен подход, могат да се задействат необходимите ресурси за пречистване на кармата както в индивидуално така и в родово отношение“, пише астрологът. 

Той препоръчва на хората да проверят своите хороскопи и влиянието на това хармонично кармическо космическо съчетание спрямо личните им звездни карти чрез линка astramen.com/k/1273984

„Любовта на Бога пречиства кармата в личен, родови, народен и общочовешки план“, добавя Филипов, цитиран от Флагман.