Топ астрологът Филип Филипов разказа защо сме такива късметлии, че лунното затъмнение не беше напълно видимо у нас, както и какви световни катаклизми ще предизвика.

Споделяме поста му в социалната мрежа без редакторска намеса:

ПЪЛНО ЛУННО ЗАТЪМНЕНИЕ:

На 16.05 в 7:20 сутринта Българско време се реализира Пълно Лунно затъмнение, което за радост бе само частично видимо от територията на България. Прави впечатление, че това затъмнение се случва заедно със силната конфигурация тауквадрат с участието на Сатурн.

Това моментално предизвиква не само сеизмична активност, която вече започна, но и сериозна опасност за всички хора, които има важни космически фактори в техните хороскопи около 25°+-3 в зодиите Бик, Лъв, Скорпион и Водолей.

Ако човек има Слънце, Луна, Асцендент или друг важен астрологичен фактор в тези 4-ри области има вероятност от неприятни събития в целия период от 13 до 22 май.

Независимо, че съвпадът Марс-Нептун е хармонично свързан с оста на затъмнението, той има тенденция да предизвика петролни разливи, проблеми химически установки и заводи, инциденти в морето с кораби, сериозни масови престъпления или масови натравяния примерно от токсични химикали или некачествен алкохол.

При хората, които имат сериозно негативно повлияване от затъмнението или съвпада Марс-Нептун е в неблагоприятна връзка със звездните им карти, трябва да бъдат внимателни на здравословен план и да избягват психологическите драми, опасни занимания с водната стихия, прекаляване с алкохол, неразумно използване на химикали или употреба на наркотици, както и на храни, които крият опасност от натравяне.

Налице е сеизмична опасност в Западна Турция, като градовете Истанбул, Бурса, са засегнати, както и всички други в областта от 28 до 30 изт.меридиан.

За съжаление в Източна България също има сеизмична опасност като са възможни не много силни земетресения в морето, но от по-нисък клас спрямо Турция, където има КОД ЧЕРВЕНО за сеизмична опасност.

Налице е сеизмична опасност с КОД ОРАНЖЕВО в Западна Италия и съседните й острови, както и Северна Африка около Алжир, Тунис, Александрия и Кайро с КОД ЖЪЛТО.

Грузия, Иран както и държавите около 114 изт.меридиан +-3 градуса са с КОД ОРАНЖЕВО, а държавите от Карибския залив и Централна Америка са с КОД ЧЕРВЕНО, както и Източна Нова Зеландия и островите на изток и на север от нея.

Относно вероятността от морски инциденти или разливи на петрол, проблеми с морски транспорт и химически инциденти са засегнати Япония, Австралия, Източна Бразилия, Персийския залив, Западното крайбрежие на САЩ, градовете Сан Франциско и Ванкувър в Канада както и области от Индийския океан от 54 до 58 изт.меридиан и Атлантическия океан от 38 до 32 зап.меридиан.

За съжаление в градовете Париж, Билбао, Барселона и области Западна и Централна Англия има КОД ЧЕРВЕНО за терористична опасност.