11 слънчев ден – Свързан е със Слънцето. В този ден всичко живо на земята поглъща много слънчева енергия и добре се усвоява. Това заяви астрологът Ивелина Пенчева за tribune.bg. 

Денят е светъл и радостен. Време за познание и преоткриване на света. Ден на промените, добър за пътуване, да съберете на бързо нещата си и да тръгнете за някъде. Щастието съпътства авантюристите, хората, които знаят как да уловят момента.


Жените от тези 4 зодии никога няма да дадат втори шанс на бившия си

Трябва да отреагирате веднага на променящите се ситуации и да го правите на подсъзнателно ниво. Обмислянето на решения не се препоръчва сега. Основната препоръка днес е всичко да се прави бързо, с лекота, да се приведе дома в ред, да се приемат гости. Благоприятно е да се съберете с приятели от детството си. Добър за художниците и творците.

Занимавайте се с много дела, не зацикляйте само върху едно нещо. Не се бойте от проблемите и смело ги решавайте. Изчистете дома си до блясък. Добре е да шиете нещо или да правите ремонт.

На децата не трябва нищо да се отказва, направете им подарък. Играйте с тях, заемете се с обучението им. Заведете ги на сладкарница, на цирк, куклен театър, изведете ги на разходка. Всичко това оказва благотворно влияние на протичането на деня. Да се обърне специално внимание на дете в 11 слънчев ден се счита за благо дело. Вашето вътрешно дете също се нуждае от внимание. Купете си нещо, за което сте мечтали в детството, но не сте го имали, нищо, че вече сте големи.

Най-големите страхове на различните зодии са разкрити!

Днес не се препоръчва да сте бавни в действията, много да спите и да мързелувате. Не се предавайте на унинието. Не се препоръчват планирани действия. Плановете може да бъдат разрушени или да се реализират на обратно. Нищо не късайте, не чупете и не режете. Този ден е за съзидание, не за разрушение.

Диета – Добре е много да се яде, но не сладко и не месо. Счита се, че организма добре усвоява обмяната на веществата. За да сте в хармония с деня може да ядете ядки, слънчогледови семки, тиквички, краве или растително масло, домашно приготвени или рибни ястия. Подходящо е да се пие бира, а виното и шампанското да се избягват. Може да се пие и уиски от всякакъв вид.

Облекло - Придържайте се към ярките цветове. Избягвайте мрачните тонове, синьо и черно. Камък на деня е златист авантюрин.

Знамения – Добри знаци са неочаквана изненада, слънчево време, играещи деца, падаща книга, летяща птица. Лош знак е разбито стъкло, счупена брава или счупен ключ.

Коя планета влияе на живота ви според датата ви на раждане и какво означава това

Сънища – Да не се обръща внимание на сънищата в този ден. Сбъдват се само конкретните сънища. Не е хубаво да сънувате починали. Ако те ви викат – загуби и лишения. Ако сънувате кон, подкова – знак за разрешение на кризисна ситуация.

Числа на деня – 11, 34, 79