Началото на седмицата и месеца няма да е добро за Телеца. Възможни са неуспехи, но пък за Близнаците денят е благоприятен, ако са търпеливи и си мислят, че хармонията, която търсят, ще дойде в живота им, пише в хороскопа си за tribune.bg астрологът Ивелина Пенчева.

Раците пък може да са разсеяни, но скоро ще си спомнят, че са родени победители, а за Лъвовете денят е неблагоприятен и ще са разочаровани от това, че нямат подкрепата на някого, на когото са помогнали в миналото.

Според Ивелина Пенчева за Девите началото на седмицата в чудесно време да изоставят онези неща, които не им носят нищо полезно и добро и да дадат нов фокус на живота си. За Везните пък денят е благоприятен, ентусиазмът ще ги вдигне отново на крака.

Коя планета влияе на живота ви според датата ви на раждане и какво означава това

Призраци от миналото може да се върнат в живота на Скорпиона, а на Стрелеца му се дават нови възможности и привилегията да се усмихва щастливо на живота. 

За Козирога финансовият напредък може да се е забавил, но нещата определено ще се подобрят, а за Водолея денят ще е неблагоприятен, но пък Вселената му дава възможност за промени на всички нива.

Възможно е в началото на месеца Рибите да се сблъскат със ситуации на напрежение, но да не изпускат нервите си и действат спокойно, съветва астрологът.

12-ят слънчев ден е свързан с Луната. „Посветен на женското начало, на майчинството. Това е време за астрално изчистване и пробуждане на живота. В този ден господстват скрити сили“, пише Пенчева.

Каква коварна болест ви грози според зодията!

“Препоръчва се в този ден да помолите за помощ вашия Ангел-Хранител. В този ден ни се дава толкова, колкото сме заслужили. Може да се отпуснете и да се предадете на потока на събитията. Благоприятно е за изглаждане на спорове, оправяне на конфликти, за примирение. Покажете искреност, доброта, миролюбивост, милосърдие! Освободете себе си от емоциите! Вслушайте се в интуицията и винаги обръщайте внимание на тъмната страна на проблемите!”, съветва астрологът.

“Хубаво е да обръщате повече внимание на близките си и да им оказвате помощ. Добре е да отдавате на другите това, за което ви молят. Добре е също в този ден да се благослови водата и всички водоизточници. Изпратете Рейки! Хубаво е да се изкъпете, тъй като водата сега е благодатна и чрез нея идва Божествена сила. Препоръчва се моржуване и закаляване. Към интимност трябва да се пристъпва само с цел зачатие. Денят е добър за медитация и молитва. Нахранете гладни животни и птици, дайте им и вода!”, добавя Ивелина Пенчева.

Жените от тези 4 зодии никога няма да дадат втори шанс на бившия си

“Не бива да се предавате на унинието, не бъдете твърде настойчиви! Не трябва да се напрягате. Не бъдете дълго време на улицата! Не се занимавайте активно с решението на социални въпроси! Не губете излишно време за приказки! Старайте се по-малко да говорите!”, съветва астрологът.

“Препоръчва се течна храна, каши, кисел, компот. Да се избягва месната и пикантна храна. В никакъв случай да не се яде птица – фазан, пиле и др. Може да се пие вино, но бяло. Червеното да се избягва. Също така изключете орехи, мед и друга трудно смилаема храна! Да се веселите може само в тесен семеен кръг”, предупреждава Ивелина Пенчева.

“Добре е да се носят тоалети в размити тонове. Използвайте синьо в комбинация със сребристо! Да се избягва жълто и оранжево! Носете лунен камък, селенит!”, съветва тя.

Идеалният подарък за всяка зодия е…

“Добре е да видите в съня си животни и птици. Да плувате във вода – това е знак за освобождение от болести. Да се премените с нови дрехи – към богатство и укрепване на семейството. Ако летите насън – придобиване на нови сили и приятели”, добавя астрологът.