Луната е в знак Лъв в съзвучие със Слънце и Марс в Лъв и Юпитер във Везни. Главното изискване за деня е да имате доброжелателно отношение към околните. Бъдете справедливи и милосърдни. Може да отделите средства за благотворителен фонд. 28-ти лунен ден (от 04:53 до 06:02ч на следващия ден) – Символ на деня е лотоса.
Това е един от най-благоприятните дни на лунния месец. Енергията му е много хармонична, чиста и светла. В никакъв случай не трябва да се нарушава тази хармония с груби думи и действия. Желателно е да бъдете в приповдигнато настроение, да контролирате своите емоции, да имате в главата си добри мисли и намерения.

Ако човек е мрачен и недружелюбен, може да си навлече неприятности или опасно заболяване. В първата половина на деня не се препоръчва да се напрягате. Възможно е да изпитате рязка смяна в настроенията. През втората половина на деня чувствата утихват и в душата започва да цари спокойствие. Бъдете последователни, предпазливи и наблюдателни. Този, който е живял в съгласие с Луната през целия лунен месец и правилно е използвал енергията й, пред него ще се открие мъдростта. Днес каквото подхванете, всичко ще ви се удава. Всички дела и начинания, които са с блага цел ще бъдат успешни.

С уважение се отнасяйте не само към хората, но и към околният свят. Забранено е да се късат цветя, да се режат дървета, да се копае земята. Не трябва да се убиват и насекоми. Добре е да съдействате на природата в нейното развитие, например да посадите цветя. Днес е ден, в който можете да се издигнете на ново духовно равнище. Полезно е да работите с астралното тяло, чакрите и кармата. Добре се отразява медитацията, съзерцанието. Може да откриете висшият смисъл на своето съществуване. Уязвими са органите на зрението. По-малко стойте на компютъра, пред телевизора или книга. Избягвайте ярката светилна.

Четете в новата ни рубрика ХОРОСКОПИ всякакви предсказания и пророчества.   

Пазете главата, мозъка, не напрягайте ума, очите, следете за повишение на кръвното налягане. Ако ви заболи главата или вдигнете кръвно налягане, това е знак, че сте нарушили лунните заповеди и ви се отказва енергия. Любов и общуване – Общуването ще ви донесе полза и ще повдигне настроението ви. Не злоупотребявайте с доверието на околните и не се налагайте над тях. Вслушайте се в съветите, ако идват от близки хора и роднини. Днес е ден, в който всички ваши добри дела се възвръщат стократно. Ако през лунния месец сте помагали на хората, подкрепяли сте ги, изслушвали сте ги, то сега ще бъдете възнаградени. Може да е материално или нематериално. Всеки получава това, което е заслужил.

Секс – Трябва да е с мярка и да не е механическо изпълнение, а де се основава на чувства. Ако не можете да се удържите, трябва да знаете, че на прелюдията днес трябва да отделите повече внимание, отколкото на самия секс. И той трябва да е абсолютно нежен, трепетен и чист. Недопустимо е да експериментирате с нови пози и нови места за любов, както и всяка грубост и безразличие. Колкото по-екстремно „приключение” замисляте, толкова по-малко удоволствие ще получите от целия процес.

Не търсете приключение за една нощ. Идеален ден за зачатие на дете. То ще израсне като мъдър и добър човек. Всичко ще му се удава с лекота и може да покори света. Диета - 28-ми лунен ден се явява началото на дните на Хеката, затова е добър за гладуване, изчистване, възстановяване от криза. Може да използвате сокова диета. Месо не се препоръчва.

Сънищата са предимно пророчески и носят дълбок смисъл. В тях можете да видите бъдещето си такова, каквото може да бъде или минало превъплъщение. Радвайте се днес, защото следващият ден ще е тежък, не само, че е 29 лунен ден, но и предстоящото слънчево затъмнение.