В сряда мнозина ще се зарадват на пари, чието получаване е било възпрепятствано досега поради различни причини. Това ще бъде благоприятен ден за разрешаване на отложени или забавени поради различни причини финансови проблеми. Сряда вещае неочаквано събитие или новина свързана с мъж. Това ще бъде един благоприятен ден да направите една покупка за дома си, която да ви донесе комфорт и настроение. В личния си живот и в любовта избягвайте хитрости, манипулиране чувствата или желанията на партньора ви и други подобни действия. 

Овен
Това е ден за мечти сред природата. Независимо, че е работен ден намерете време за разходка сред зеленина. Ще ви хрумнат безценни идеи. 

Тези 3 зодии много трудно прощават, но все пак може да ги спечелите, стига да...Телец
През този ден избягвайте споровете с по-възрастни роднини. Няма да се разберете. В работата също ще имате разногласия с важна личност. Изобщо денят ще ви поднесе неразбиране отстрана на висшестоящи.

Близнаци
Това е ден, в който да проявите повече смелост. Късметът ще е на ваша страна и ще се справите с всичко, което се изпречи на пътя си. Най-голямото ви оръжие ще е интуицията ви.

Четете в рубриката ни ХОРОСКОПИ всякакви предсказания и пророчества

Рак 
През този ден насочете усилията си към покоряването на служебни върхове. Пред вас ще има много възможности за реализация и развитие. Овен това ви се предоставя възможност за постигането на по-добър стандарт в семейството ви.

Лъв
Тази сряда е ден за печелене на пари. Ако сте планирали търговски сделки може да действате смело. Моментът е подходящ и за проучването на нови възможности за източник на доходи.

Дева 
Днес никой няма да може да ви устои, така че пристъпете към решаването на семейни дела. Важното е да бъдете добронамерени и да не допускате намесата на трети лица.

Везни 
През този ден е много важно да сте максимално честни с партньора си. Сега е моментът да изкажете всичките си претенции и да настоявате за изпълнението им. 

Скорпион 
Днес ще преливате от вдъхновение. Не пестете сили и време. Сега ще имате възможност да свършите работа за две седмици напред.

Стрелец
Това е ден за приятни изненади. Не се подавайте на предразсъдъци  и стари обиди. Те само ви пречат по пътя напред и нагоре.

Козирог
Днес може да усетите известно безпокойство. Не бързайте да реализирате планове, ако не се чувствате достатъчно уверени.

Водолей
Това е ден, в който ще откриете нова страст. Не се колебайте да разчистите времето и живота си, за да ѝ направите полагащото ѝ се място. 

Риби
Днес наблегнете на физическата активност. Дори една дълга разходка ще ви даде необходимия тонус. Не спирайте да търсите новото, от което имате нужда.