Много интересен ще бъде днешният петъчен ден за всички зодии.


Овен
 – Имате възможност да завършите това, което сте започнали по-рано, да разрешите някои дребни проблеми. Избягвайте да рискувате, особено когато става дума за пари или ценно имущество. Необходима е изключителна предпазливост. 

Телец – Мобилизирайте всичките си сили, за да се справите със задачите си в действие. Имате налични някои проблеми, но трябва вие самите да намерите начин как да ги разрешите и да не разчитате особено на чужда помощ.

Тези 3 зодии имат сериозни проблеми с алкохола

Близнаци – Успешен ден за тези, които се занимават със социални дейности, защото Луната е във вашия дом на приятелството и социалните връзки. Може да се посветите на плановете си за бъдещето. Ще бъдете любящи, топли и отзивчиви към жестовете на другите. Благоприятно време за връзките и приятелствата ви.

Рак – Луната е в дома на кариерата ви, така че денят е подходящ за разработване на стратегия за професионално развитие, определяне на финансови цели. Вашите амбиции могат да се отнасят не само за кариерата, но и за личния ви живот, който също може да планирате.

Лъв – Денят като цяло е добър и ползотворен. Вашата предприемчивост и инициативност нарастват, така че можете да очаквате положителни резултати в различни случаи. Може би по неочакван начин ще бъде решена някаква ситуация.

Дева – Време е да изоставите миналото и да посрещнете бъдещето с отворени обятия. Ключът към успеха в личните взаимоотношения ще бъде позитивното мислене и способността да се поддържа хармония в общуването.

Датата ви на раждане разкрива огромна тайна за бъдещето ви

Везни – Използвайте това време максимално - фокусирайте се върху приоритетните въпроси. В работата си ще постигнете повече чрез взаимодействие с другите, вместо да работите сами. Благоприятно време за укрепване на връзката ви.

Скорпион – Вашите емоциите са напълно притъпени от рутината и еднообразието на ежедневието и ако успеете да внесете малко разнообразие, ще можете да съживите избледнелия си ентусиазъм. Дори най-малкото приключение ще бъде от полза.

Стрелец – Препятствията, които ще възникнат по пътя ви със сигурност ще бъдат лесно преодолени. Основното нещо е да не губите контрол над ситуацията и да заемете активна позиция. Благоприятен ден за социални събития, срещи с приятели.

Козирог – Днес трябва да бъдете по-организирани и да заемете конструктивна позиция. Само така може да постигнете много. Възможно е да се появят добри възможности, които не бива да пропускате, но ги преценявайте първо по-внимателно.

Ето кои са 3 най-завистливи зодии, внимавайте с тях!

Водолей – Ако имате нужда да подредите мислите си или да направите плановете си, днешният ден е напълно подходящ за това, защото Луната е във вашия интелектуален трети дом. Би било добре да се разработи реалистичен план за постигане на целите и да се определят бъдещите перспективи.

Риби – Бъдете реалистични и последователни, тъй като ентусиазмът ви може да ви подведе. Вие сте състрадателни и готови да помогнете на ближния си. Може би някой наистина се нуждае от подкрепата ви, но не забравяйте за себе си, така че състраданието да не навреди на вашите собствени интереси. 

Съветите на Фортуна

Ден за стремителни действия, носи творчески подем и вдъхновение. Най-удачното време за провеждане на творчески вечери, концерти и други подобни мероприятия. Вдъхновението ще посети всички, които не изпуснат момента и го използват правилно.

Четете в рубриката ни ХОРОСКОПИ всякакви предсказания и пророчества

Енергията на деня може да окаже помощ за бързите дела. Дадени обети и клетви придобиват голяма сила сега, затова не е желателно да бъдат нарушавани. Време за колективно общуване. Не трябва да оставате дълго време в уединение. Бъдете по-близко до хората, до приятели, колеги. Също най-благоприятното време за начало на пътуване. Ако днес извършите благотворителни постъпки и не се похвалите на никого, няколко пъти ще увеличите благата си карма. 

Източник: tribune.bg