Лошото настроение, тъгата и отчаянието завземат всеки от нас в определени периоди. Вижте кое приемат най-тежко зодиакалните знаци и кога започват да се чувстват депресирани.
Овен
Много са социални и искат постоянно да са сред хора. Ако останат повече време сами или приятелите им започнат да ги игнорират, ще се почувстват зле. Ще си мислят, че другите не ги одобряват и че винаги ще са самотни.


Телец
Ако усетят застой в работата си или в учебната си дейност, има риск да се депресират. Стоенето на едно място убива мотивацията им. Така им става скучно и губят желание да вършат любимите си неща. Ще са много апатични

Секс според хороскопа! С кого ще си паснете идеално?

Близнаци

Дори нещо да сломи близнаците, те не го показват. Ще изглеждат наред, но когато останат сами вечер, ще са много тъжни. Понякога настроението им се срива и те дори не знаят защо, може и от малки неща. И имат нужда да се приберат, което е нетипично за тях - те обожават да са навън с компанията.

Рак
Раците също може да се разстроят от много дребни неща. Ще разберете, че са депресирани, ако са престанали да обръщат внимание на външния си вид - почти да не се гримират, да не си правят прически, да ходят с прекалено спортни и обикновени дрехи.

Лъв
Лъвът е горд и лъчезарен. Това, което може да му докара депресия е самият факт, че се чувства тъжен заради нещо. Не може да повярва, че нещо го е сломило. Те се чувстват така, сякаш са изгубили част от себе си и се разпадат.

Дева
Депресията на девите идва от това, че премислят всичко подробно и по няколко пъти. Така те започват и да си задават много въпроси за живота и стават прекалено съмнителни. Когато една дева се превърне в пълен песимист, значи е в депресия.

Везни
Когато нещо ги натъжи, везните имат чувството, че никога повече нямат да могат да си върнат контрола над живота. Негативните мисли ги съсипват и си мислят, че проблемите няма да се разрешат. Освен това са прекалено неспокойни.

Представителите на тези 4 зодии са много отмъстителни, пазете се от тях и гнева им!

Скорпион
Страхът докарва депресия на скорпионите. А депресират ли се, страхът става още по-голям. Скорпионите си мислят, че тревогите им никога няма да имат край. Изпитват страх от бъдещето и това, което предстои.

Стрелец
Подобно на овните, стрелците не могат да понесат самотата и най-вероятно е тя да ги разстрои. Започват да се питат някога имали ли са истински приятели, дали изобщо съществува такова нещо и дали няма да са вечно сами.

Козирог
Козирогът е депресиран, когато всичко му се вижда безсмислено и е загубил мотивация да се бори за целите си. Те са изключително амбициозни и работят здраво - ако не го правят, има някакъв проблем. Страдат за семейни проблеми.

Водолей
Водолеите не са свикнали да са тъжни. Може обаче някой да ги обиди или огорчи и тогава те са обезсърчени. Известно време  ще се чувстват по-слаби и безпомощни, но бързо се връщат към предишния си живот.

Риби
Най-емоционално преживяващият депресията знак. Буквално всичко може да ги разстрои и да изпаднат в мрачно настроение. Ще си мислят дори, че семейството им не ги подкрепя. Ще са толкова чувствителни, че всичко ще ги наранява. Ще се затворят и ще им липсват приятелите и близките.