ОВЕН

Една част от Овен дават воля на честолюбието си, докато у другите е нараснало безпокойствието за пари, не се впускайте в излишни харчове. Необходимо е да съобразявате поведението в службата си, възможни са конфликти с колеги. Вслушайте се в приятелски съвет, ще ви бъде от полза.

ТЕЛЕЦ

Успешно развитие на личните дела, финансови отношения и срещи ще имате в петък. Мнозина от знака ще бъдат възпрепятствани по лични причини да осъществят една част от деловия си план за деня, но това няма да се окаже пагубно за вас. Имате доста благоприятни възможности за служебна изява днес.

3 зодии ще се къпят в пари през август

БЛИЗНАЦИ

В петък Близнаците имат много добри шансове за реализация. Денят е много силен за финансова дейност. Днес трябва да бъдете изключително внимателни към нови запознанства с хора, към които проявявате емоционален афинитет. Внимавайте за необмислени контакти и се пазете от рисковете на интимността.

РАК

Петък дава много добри възможности да направите крачка напред по пътя на финансовата си стабилност. При почти всички представители на Рак тя е свързана с професията им, а реализацията днес е напълно постижима. Успешни контакти ще имате и за някои от вас те ще изобилстват от новости. Късмет в любовта.

ЛЪВ

Временни притеснения за пари личат у Лъвовете в петък. Твърде възможно е това да има отношение към определени ваши намерения сега, чиято реализация преминава по пътя на финансирането или заплащането. Денят ви изправя пред домашни и професионални трудности. Търговците трябва да внимават с парите.
 

Четете в рубриката ни ХОРОСКОПИ всякакви предсказания и пророчества.ДЕВА

В петък ви предстоят доста служебни задачи за разрешаване и някои от вас сега се чувстват притеснени. Но от друга страна, тази тежест създава и радост, защото говори за ангажименти за в бъдеще. Днес трябва да спрете вниманието си върху детайлите на задачата, която ви предстои. Денят не е добър за срещи и разговори с началници.

ВЕЗНИ

Повечето от вас са претоварени от ангажименти, заемете се активно да ги отхвърлите преди предстоящите празници и почивни дни. Някои Везни ще останат обидени от нечие пренебрежително отношение към тях или от забележки на околните. Денят не е добър за финансови операции и при такива можете да загубите много.

СКОРПИОН

Петък ще бъде тежък за вас. Възникват трудности от различен характер. Те ще бъдат лични. Също така безуспешни ще бъдат и контактите ви днес. Професионалният ден ще протече при нормални условия, а при някои е възможно малко по-голямо натоварване. Резултатни могат да бъдат финансовите ви ангажименти.

Павел Глоба вещае драстични промени за 3 зодии през август

СТРЕЛЕЦ

Успешен работен ден, за някои свързан с командировка. Сега ще ви бъдат предложени операции от финансов характер, за да се възползват от вашата активност и връзки. Нови ангажименти ще имат някои на работното си място, а за други Стрелци такива допълнителни задължения ще бъдат почти непосилни. Успех в хазарта, но не прекалявайте със залаганията.

КОЗИРОГ

Работното време ще премине в условията на затормозяване и мнозина Козирози ще бъдат неправилно упрекнати от свои колеги. Не обръщайте внимание и потърсете начин за хармонизиране на обстановката. Това за вас ще бъде плюсът, от който много скоро ще се възползвате. Възможни са конфликти с приятели или началници, само ще си вдигнете нервите, без разрешение на проблема.

ВОДОЛЕЙ

От голяма важност за вас е разрешаването на два проблема, на които сега вие давате особено предимство. Единият е свързан с професионалната сфера, макар че притесненията ви относно работата сега са безсмислени. Не бива да се тревожите от неуспехи, тъй като всички възникнали неприятности ще се разрешат от самосебе си. Времето ще покаже правотата ви.

РИБИ

Днес вие сте много активни и едва ли ще има проблем, с който да се заловите и да не го разрешите. Предварително трябва да бъдете готови във всичките си действия за самостоятелна работа. Денят предоставя добри възможности за финансови операции. Някои ще посрещат гости у дома си, които ще ви зарадват с неочаквана новина, свързана с ваш близък.