Овен

Днешните обстоятелства изискват да проявите повече организираност и да заемете конструктивна позиция. Много голяма вероятност има да срещнете добри възможности, които не бива да пропускате с лека ръка.

Телец

Работата и делата ви днес ще отнемат повече време и усилия. Трябва да се погрижите не само за тях, но и за личния живот. Не забравяйте, че вашият партньор има нужда да получи повече внимание от ваша страна.

Близнаци

Неочакваните завои на събитията могат да попречат на вашите планове. Стегнете се и се старайте да не вземате прибързани, лекомислени решения. Трябва да знаете, че с по-чувствителен подход към нещата, ще стигнете по-далеч в постигането на целите си. 

2 зодии са в „черния списък“ на Вселената

Рак

Ако чакате само така, най-вероятно нищо няма да постигнете. Започнете период на вътрешна реорганизация. В семейството ви могат да настъпят някакви незначителни промени или да се сдобиете с нови придобивки.

Лъв

Не надценявайте собствените си способности и бъдете внимателни към малките неща. Днес можете да намерите полезна информация, да научите нещо важно и полезно. Избягвайте да се хвалите, защото ще изплашите късмета си. Помнете, че щастието обича тишината.

Тръпката е навсякъде с efbet.com
 

Дева

Днес може да преминете през някакво изпитание. Избягвайте празното и безсмислено общуване с хората около вас.  Не обсъждайте другите и избягвайте да казвате нещо лошо зад гърба им. Говорете за работа, за нещо интересно и полезно.

Четете в рубриката ни ХОРОСКОПИ всякакви предсказания и пророчества 

Везни

Добре ще е да планирате старателно деня си, за да се справите с многото си отговорности. Не се паникьосвайте и останете съсредоточени върху действията си, защото само така ще успеете. Вашата прекомерна упоритост може да ви създаде неприятности.

Скорпион

Избягвайте местата, където има присъствие на много хора. Откажете се от отговорни встъпления, дори се старайте да не изказвате собственото си мнение. По-добре да прекарате вечерта в къщи и да си подсигурите активна почивка.

Стрелец

Ако добре организирате делата ви днес, това ще спомогне за постигането на по-добрите успехи. Подходящо е за решителни действия и за уреждане въпроси от финансов характер. Избягвайте да критикувайте.

Козирог

Домашните грижи внасят известно безпокойство в живота ви. Необходимо е да се избавите от всички тягостни мисли. Днес развихрете своята фантазия и проявете малко творческо въображение, което да вложите в работата си и личните взаимоотношения.

Водолей

Във ваше лице някои хора намират човек, на когото могат да доверят своите тайни или проблеми. Вие обаче сте настроени по-скоро механично да общувате с околните, затова е препоръчително да ограничете контактите си.

Риби

Звездите предупреждават да се пазите от двулични хора, които само се преструват на ваши приятели. Добре е да се отървете от безполезните връзки. Днес е подходящ ден за творчество, философски размисли, духовни практики. 

Съветите на Фортуна

Денят служи като наше огледало. Събитията, които се случват през този ден трябва да оценяваме като отражение на нашата същност. В този ден действителността отваря широко очите ни да видим събитията в истинската им светлина. Всичко, което виждаме или чуваме около себе си ни казва истината за нас самите.  Внимателно се вслушайте какво ви казват. Приемете тази информация, дори да не ви е неприятна. 

Внимание, тези 6 зодии са опасни! Ето защо

Емоционалното състояние е нестабилно, а в настроението има резки промени без видими причини. Денят изисква благоразумие и сдържаност, тъй като е свързан с опасности и изисква особено внимание. Добре е да се контролират и да не се допускат отрицателни мисли и прояви на егоизъм.

Добре е да се спи по-малко. Това е най-добрият ден за лечебно гладуване, в който става обновяване на енергиите на организма. Благоприятно е да поръсите със светена вода дома си, да използвате благовония, да има запалена свещ. Нека да има повече светлина около вас!

Източник: tribune.bg

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram. Присъединете се в канала тук