Овен – Дали ще постигнете успех в кариерата, това до голяма степен ще зависи от правилната цел. Съсредоточете вниманието си върху най-важните задачи. Дори и най-амбициозните цели могат да бъдат постигнати от вас щом сте се устремили към тях. Само не губете енергията си за дреболии.

Телец – На пътя ви могат да се появят препятствия и едва ли ще бъде лесно да изпълните всичко, което имате предвид. Способността да се разбирате с хората ще ви бъде полезна. Старайте се да не поемате задълженията на другите и да изключвате всички лични срещи.

Близнаци – Днес няма да има проблеми с енергията и концентрацията. Физическото ви състояние и вашето самочувствие ще бъдат в най-доброто си състояние, така че на този ден можете да решавате важни въпроси от различни аспекти на живота.


Ето за какви опасности трябва да бъдат нащрек зодиите тази есен

Рак – Днес звездите не ви съветват да правите романтична среща вечерта: това е време на емоционален подем, но емоциите могат да бъдат насочени в разрушителна посока. Препоръчително е да избягвате сближаване.

Лъв – Разбирате се добре с хората, лесно намирате нови приятели и съюзници. Много хора харесват необичайния ви поглед върху нещата. Поддържате смели идеи, със сигурност ще получите помощ при изпълнението на плановете. Деловите отношения могат да преминат в дълго приятелство или романтична история.

Дева – За да постигнете успех в работата и кариерата, не трябва да бъдете мързеливи, просто се доверете на интуицията си, положете всички необходими усилия и не казвайте на никого за плановете си предварително.

Везни – Днес трябва да запомните, че смехът и положителните емоции са най-доброто лекарство в света. Ето защо, ако почувствате лек дискомфорт, не трябва веднага да бягате в аптеката. По-добре си починете, прекарайте този ден със семейството или приятелите си. И тогава ви е гарантиран нов прилив на енергия и благополучие.

Скорпион – Не пропускайте възможността да осъществите старите планове, да направите това, което е било замислено отдавна. Тези, които доскоро се усъмняваха в правилността на избора си, възвръщат отново увереност и оптимизъм.

Стрелец – Първата половина от деня ще донесе много приятни моменти, но втората също ще бъде добра, ако се опитате да избегнете стресови ситуации и не създавате проблеми за себе си. По-добре е да отложите важните разговори, едва ли ще бъде възможно да ги проведете спокойно и конструктивно.

Козирог – Днес ще чуете много комплименти от колегите си и околните, но не си разрешавайте да се отпуснете. Възможно е зад красивите думи да се крият лъжи, ласкателства със скрити намерения. Като цяло денят ще бъде положителен и успешен: представянето ви ще бъде на високо ниво.

Водолей – Денят е подходящ за правене на планове за бъдещето. Често пъти можете да предвидите как могат да се развият събитията. Въпросът тук не е толкова в неочаквани и трудни за обяснение прозрения, а във вашето наблюдение, способността да забелязвате детайли и да анализирате факти.

Тлъсти пачки политат към 4 зодии тази есен

Риби – Спокоен, благоприятен ден, който ви дава шанс да се справите с някои сериозни въпроси, да намерите отговори на въпроси, които преди това са ви преследвали. Може да се помирите с някого, с когото сте били скарани.

Съветите на Фортуна

Вероятни са забавяния в работата, делата, бизнеса, както и някои досадни недоразумения, които ще ви разсейват от решаването на важни задачи. Но вие успявате, първо, да запазите спокойствие, и второ, да намерите най-краткия път към целта, пише tribune.bg.

Предишният опит често ще ви помага. Контактите с началници не предвещават нищо добро.

Енергията на този ден засилва умствените способности, новите знания се усвояват особено добре, идват нови идеи и решения.  Не забравяйте обаче, че получените знания могат да бъдат използвани само за добро, в противен случай те ще се обърнат срещу вас.

Информацията идва при нас отвсякъде, може дори да дойде „отгоре“. Само като наблюдавате сцена на улицата, можете да получите отговор на въпрос, който отдавна ви тревожи. Ще има възможност да се срещнете и да се сприятелите с интересни хора. Интуицията помага да се намери подход към всеки.

Денят е подходящ само за по-леки домакински задължения. Добър е за почиване. Луната е на празен ход от 07:19 часа до 16:35 часа, което време не е подходящо за нищо важно.