Овен 
Споровете могат да развалят отношенията в момента. Останете на мнението си и не се опитвайте да го натрапвате на другите. Не забравяйте, че всеки има свой собствен път.

По-добре е да не започвате промени днес.

Телец
Сутринта ще бъде скучна и мързелива. За щастие днес за мнозина е почивен ден и можете да си позволите да лежите по-дълго в леглото. Но най-вероятно ще имате много лични дела и работа за вършене.

Близнаци
Емоциите в този ден могат да излязат извън контрол и ще трябва да се извинявате след това. Затова бъдете внимателни в общуването – усетете настроението на партньора си и не прекалявайте с коментарите.

Рак
Днес имате нужда от сериозна психологическа подкрепа и ще я намерите в близки хора. Също така е добре да стоите далеч от негативните хора, защото те могат сериозно да ви наранят в сърцето.

Павел Глоба: Тези зодии ще се радват на невиждан късмет и тлъсти пачки през февруари

Срещите на този ден са лоша идея. По-добре е да изберете телефонен разговор.

Лъв 
Днес сте готови да работите и да стартирате нови проекти. По-добре е да вложите бойния си дух в нещо друго и да не бързате. Днес както ситуациите, така и средата ще ви подтикнат към много разсъждения.

Дева
Отношенията в момента може да се разкъсат по шевовете и вашите емоции ще бъдат причина за това.

Старайте се да бъдете по-сдържани и толерантни към партньора си на първо място и после и към другите.

Везни
Това ще бъде по-балансиран и радостен ден, ако емоциите ви са спокойни, в противен случай може да бъде ден, в който липсата на контрол и недоверие ще се припокрият.

Нужно е да бъдете организирани и да не се увличате по хаотичната енергия.

Скорпион 
Денят може да бъде много уморителен, но в същото време положителен, защото ще получите това, от което се нуждаете.

Днес ще имате по-голяма отдаденост на домашната среда и членовете на семейството.

Стрелец
Денят носи шанса за победи сред вас. Можете да вземете правилните решения, дори ако те са импулсивни. Енергията ви е страхотна и се чувствате добре да следвате плановете и идеите си.

Жените от тези 3 зодии не са интересни на нито един мъж

Колкото по-планирани и организирани сте, толкова по-добре.

Козирог 
Многофункционалността управлява този ден. Опитайте се да не се фокусирате върху едно нещо, поемете няколко наведнъж. Не се страхувайте – звездите ще ви помогнат да изпълните всичките си планове по възможно най-добрия начин.

Водолей
Денят носи много късмет и позитивност. Поддържайте самоувереността си. Внимавайте с думите си – днес те могат да развалят настроението на някого или да повлияят на хармоничните ви отношения.

Риби 
Денят носи реализация на вашите идеи и положителна връзка с хората около вас.

Това е ден, в който изразът „съединението прави силата“ се среща на практика, така че можете да изживеете победи заедно и да се почувствате страхотно.

Съветите на Фортуна

Денят изостря интуицията. Вслушайте се в себе си, посъветвайте се със своя вътрешен глас и не правете нищо, което не ви се иска. В този ден е възможно да се постигнат различни прозрения.

4 зодии ще бъдат любимците на Съдбата през 2022 г.

Лесно можете да намерите отговори на въпроси, които отдавна ви мъчат. Но при условие, че сте в спокойно състояние и не се поддавате на делничната суета и натрапчиви мисли, а откриете съзнанието си към възприемане на висшата космическа информация.

Никакви нови дела не се препоръчват, ако нямате достатъчно информация. Препоръчва се да разпускате, медитирате, да слушате музика. Днес бъдете по-близко до своите роднини, обърнете повече внимание на децата.

Постарайте се да не зацикляте на конкретните жизнени и особено битови проблеми.  Днес благотворителността създава блага карма.  

Източник: tribune.bg