2022 година ще бъде важна за семейния живот, както и всичко, което провокира вашите чувства. Домашното огнище и децата ще привличат по-осезателно вашето внимание. Ще имате изгоден случай, след който ще пристъпите към промени във фамилията или дома. Имате възможност да осмислите отношението си към родители, деца и близки хора. Възможно е да бъдете изкушени да инвестирате в недвижими имоти, пише известният гадател Азарей за Марица.


Годината е много благоприятна за артистична дейност. Ще се радвате на разцвет на творческите си сили. Благоприятните влияния ще усетите, когато са пробудени желанията да сътворявате. Вдъхновението, въображението и вкусът ще са прекрасна основа за вашата реализация. Късметът ще бъде на ваша страна. Общата тенденция е към баланс.

Вашите идеи в съчетание с интуиция ще ви донесат успехи в работата. В приятелствата ще се стремите към хармония. Бъдете съобразителни. Ще имате желание да разкрасите работната обстановка или да закупите ново обзавеждане за дома.

О, сантименталност! Тази област е ключова за годината. Ще ви се наложи да проявявате по-толерантно поведение в интимен план. Бъдете отстъпчиви и миротворни.Силната емоционалност понякога води до изолиране. Управлявайте чувствата си. Трансформирайте ревността си в грижа.

Светът има нужда от добра воля и вие може да се превърнете в неин проявител. Бъдете честни в любовта си. Изберете подходящи условия, които да ви съдействат за постигане на хармония и равновесие в чувствата. Променете жизнената си среда и начина си на живот. Цялата Вселена иска точно това. За мнозина 2022 година ще бележи началото на нова любовна връзка.

Ще направите разходи, свързани с подобрения в дома с цел по-голям комфорт. За постигането на тази цел ще намерите  решения и финансова подкрепа. За необходимите парични средства ще са нужни благоразумие и находчивост. Годината е подходяща за сделки с недвижими имущества. Очаквайте промени в дома или на работното място.

Препоръчва се да водите здравословен начин на живот. Установете нови правила в битието си дори само като превантивна мярка. Избягвайте стреса и претоварване с работни ангажименти. Пазете сърдечносъдовата система, гръбначния стълб и половата система.

2022-ра със сигурност няма да бъде скучна за нито една от зодиите. За повечето предстоят промени, други ще се радват на късмет, а трети ги чака бурна любов. Ето какво сочат звездите за различните знаци, включително и най-известните им представители.

ОВЕН

На Кирил Петков ще му трябва търпение 

Представителите на зодиакалния знак Овен ще горят в своите мечти за пътуване и в търсене на истината. Ще ви се наложи да бъдете по-сдържани и да проявявате търпение. По-важните уроци ще бъдат предизвикани от приятелския кръг. Ще търсите промяната под форма на пътуване, което ще ви носи тръпка и нови трепети. Ще анализирате ценностите, които ви мотивират да се реализирате професионално. Ще имате нови проекти, с които ще придобивате и печелите материални блага.

Всичко казано дотук важи за премиера Кирил Петков, столичната кметица Йорданка Фандъкова, рекордьорката във високия скок Стефка Костадинова и артистичните Асен Блатечки, Хилда Казасян, Камен Донев и Ненчо Балабанов.

ТЕЛЕЦ

Кобрата и Лили Иванова сменят имиджа

Телецът се слави със своята стабилност. Някои планетарни влияния разтърсват изградената ви система за сигурност - материята. Ще намерите нов начин за реализация. Ще ви се удаде по-лесно да промените имиджа си. Ако искате да привлечете пари, може да ви хрумне идея за теглене на кредит. Бъдете внимателни. Брачният партньор ще ви донесе късмет. Оптимизирайте плановете за пътуване. Ще се наслаждавате на стабилност в професията.

 Това очаква боксьора Кубрат Пулев,останалата зад борда на новия парламент Мая Манолова, вечната Лили Иванова, а също така Орлин Павлов, Краси Радков, Владо Карамазов, Венета Райкова, Криско и Алекс Сърчаджиева.

БЛИЗНАЦИ

Късмет за Румен Радев и Здравко Димитров

Късмет в работата. Брачният или бизнес партньор ще ви създават емоции. За някои от вас тази година може да ви донесе сключване на брак или съдружие.

Лесно ще се справяте с управление на семейните или фирмени пари. Ще имате желание да прелетите над морета и океани, но плановете ви може леко да се променят или забавят. По-възрастен приятел ще ви бъде от полза. Избавете се от илюзиите в професионалното си развитие.

Това важи за президента Румен Радев, бившия премиер Бойко Борисов, Симеон Сакскобургготски, кмета на Пловдив Здравко Димитров, лорда от другия бряг Евгени Минчев, Васко Кръпката, Кали Врачански и фолк фурията Галена.

РАК

Любовни трепети за Юлиян Вергов и Анелия

Добрият случай ще ви споходи в любовта. Ще се отдадете на работата, която понякога ще бъде съчетана с напрежение. То ще ви мотивира да бъдете по-ефективни. Осмислете своите партньорства. Трансформирайте някои от тях. Бъдете принципни и не се увличайте при вземане на средства назаем. Мечтите за далечни пътувания ще са в унисон с вашето духовно израстване. Очаквайте изненади от приятелите си.

А сред известните Раци са бившият държавен глава Георги Първанов, шефът на БНБ Димитър Радев, Мария Гроздева, Юлиян Вергов, Белослава и фолк четата Преслава, Глория, Анелия и Джена.

ЛЪВ

Внезапни промени за Сашо Диков и Веско Маринов

Аристократизмът ви ще провокира колегите. Ще сполучите с дълго планиран ремонт на дома. С активността си ще печелите симпатиите на околните. Ще започнете любовен романс, който ще ви изпълни с емоции. Съумявате да се договорите за по-добра заплата. Бъдете стабилни и устойчиви в личните и служебните партньорства. Очакват ви внезапни промени в професионалното развитие. Ще се преборите за нова позиция.

Прогнозата важи за Сашо Диков, Мартина Вачкова, Стефани Колева, Кристина Димитрова, Веселин Маринов, Георги Мамалев, Андрей Слабаков, Ирен Онтева и Яна Маринова.

Дева

Асен Василев ще пълни хазната с лекота

Вашата аналитичност, хигиеничност и сдържаност ще са ви от полза през годината. Печалбите ще постигате с лекота. Мислите за интимния си живот и се насочвате към по-релаксиращи преживявания. Искате да промените обстановката в жилището или вилата. Фамилията ще ви създаде емоции. Дисциплината ще ви подкрепи в работата. Подкрепа ще получите от по-висшестоящите. Бъдете честни с партньора си. Очакват ви внезапни пътувания.

Всички тези хубави прогнози са в сила за вицепремиера и финансов министър Асен Василев, гордостта на пловдивския тенис Цветана Пиронкова, Силвия Лулчева, Катерина Евро, Васил Найденов, Николина Чакърдъкова, Нели Рангелова Димитър Рачков и Христо Гърбов.


ВЕЗНИ

Слави и Мария Игнатова в добра кондиция

С лекота се справяте с финансовите промени. Искате да пътувате и трескаво се подготвяте. Търсите динамика и промяна на обстановката. Семейството има нужда от вашата подкрепа. Разговорите с близките ви носят наслада. В любовта сте сдържани. С колегите си бъдете внимателни и дипломатични. Превантивните мерки ще ви носят добра кондиция и здраве. Далечните пътувания са вдъхновяващи за вас.

Това очаква видните Везни Слави Трифонов, Алекс Раева, Диляна Попова, Мария Игнатова, Владо Николов, Цветелина Бориславова, Васко Василев и Александра Жекова.

СКОРПИОН

Измамни послания за Кошлуков и Годжи

Ще сте активни при работа с пари и финансови операции. Очаква ви промяна в начина на придобиване на материални блага. Природата ше ви обогатява. Ще започнете да учите предмет, с който сте се занимавали в миналото. Очаква ви ремонт на жилището. Обърнете внимание на народните традиции. Ще ви бъдат от полза. Бъдете искрени, когато флиртувате. Не се поддавайте на измамни послания.

 Препоръките важат за шефа на БНТ Емил Кошлуков, душата на Ку-Ку бенд Георги Милчев-Годжи, банкера Цеко Минев, плувеца Петър Стойчев, Любо Киров, Мадлен Алгафари, Евгения Живкова и Параскева Джукелова.

СТРЕЛЕЦ

НиЛо да не прекалява с емоциите 

Ще промените имиджа си. Не прекалявайте с емоциите. Ако прибързвате, не ще постигнете желания успех. Поемете си въздух. Паричките ще са важни за вас. Предоговорете своята заплата. Далечните пътувания ще са за предпочитане пред кратките. Ще се прояви желание да учите чужд език или да се заемете с учение на духовното поприще. Погрижете се за фамилията. На работното място са възможни внезапни промени. За някои от вас ще се отворят нови възможности за работа - нов късмет.

Под знака на Стрелеца са видни дами като Райна Кабаиванска, Мария Илиева, Нели Петкова, Николета Лозанова, Екатерина Дафовска и Десислава Бакърджиева.

КОЗИРОГ

Ники Кънчев и Христо Шопов ще разчитат на приятели

Време е да обърнете внимание на стила си. Звездите очакват от вас да трансформирате своя имидж и да станете по-привлекателни. Ще преструктурирате финансите си. Вашата задълбоченост ще ви помогне да учите нещо ново, както и да проучите щателно различни туристически дестинации, които сте си набелязали. Бъдете внимателни с разходи, свързани с деца или ваканционни пакети. Очаква ви нова любов. Приятелите ще ви носят късмет.

Това ще се случи на  бившия премиер Иван Костов, отказалия да влезе в политиката сценарист от "Шоуто на Слави" Иво Сиромахов, актьора Христо Шопов, космическия глас Валя Балканска, Ники Кънчев, Тони Димитрова, Камелия и Нина Добрев.

ВОДОЛЕЙ

Печалба за Стоичков и Бербо 

Ще бъдете сдържани и обрани. Емоциите ви няма да излизат на повърхността. Внимавайте с разходите. Планетите ви подкрепят да печелите средства от чужбина. Къщата, апартаментът или вилата се нуждаят от обновяване. Не се изхвърляйте с нестандартни идеи. Екстравагантността не ви носи полза. Късметът ще ви споходи на работното ви място. Приятелите са „доставчици” на емоции. Ако възникнат пречки и трудности, накрая всичко се оправя, както в приказките.

Съветите са в сила за футболната легенда Христо Стоичков, претендента за шеф на БФС Димитър Бербатов, комика Любо Нейков, киноиконата Цветана Манева, певеца Георги Христов, както и фолк фуриите Андреа и Ивана.

РИБИ

Илияна Раева да се довери на интуицията

Намерете реалността. Пазете се от самоизмама. Вашата интуиция е пътеводната ви светлина в житейската мъгла. Ако пътувате наблизо, ще имате чувството, че нещата се случват изневиделица. Имате идея да учите нещо ново. Късметът ще ви срещне, ако пътувате надалеч. Очаквайте промяна в кариерата. Ще се борите за по-добра позиция и ще успеете. Една стара любов ще се появи в живота ви. Външният ви вид има нужда от свежия полъх на промяната.

Така ще плуват в дълбоките води Рибите - най-сладкодумният премиер Огнян Герджиков, повелителката на грациите Илияна Раева, гласът на БТР Наско Пенев, Миро от Каризма, както и чалга величията Азис, Алисия и Фики.