Септември вече е тук и есента е на прага ни. Очакват ни един вълнуващ завършек на наситеното с емоции и събития лято, както и нови и красиви преживявания, които носи есента, пише "Монитор".

Тамара Глоба: 6 зодии да се готвят за големи неприятности до дни

Септември ще е пълен с любов, магия, красота, емоции и щастие за няколко зодии. Вижте кои са те, според "Elite Daily".

Дева

Готови са за това, което ще им донесе бъдещето, смели и директни са, без да се притесняват да кажат това, което мислят. Ще опитват много нови неща през този месец.

Стават по-уверени и смели, искат да работят върху себе си. Чакат ги нови приключения и трябва да се възползват от всички възможности, без да са толкова критични.

Може да са леко объркани преди Меркурий да стане ретрограден на 27-и септември, но това само ще им помогне в търсенето на себе си. Ще осъзнаят кои са, в какви се превръщат, къде отиват. 

Знаете ли коя е най-добрата зодия в хороскопа? Ето отговора

Везни

Чувстват се живи, заредени с енергия, мотивирани да успеят. Има толкова много неща, които да очакват с нетърпение през този септември. Венера е в техния знак до 10 септември и им носи много любов, красота, наслада.

Марс влиза във Везни на 14-и септември и тогава тези зодии стават по-страстни, уверени и силни.

Окуражени са да се състезават и да преследват целите си. Техният сезон започва на 22-и септември и тогава Везните вече ще се чувстват перфектно в кожата си. И те ще са объркани покрай ретроградния Меркурий, но да не се плашат, а да се наслаждават на хаоса. 

Скорпион

Техният сезон още не е дошъл, но определено Скорпионите се чувстват в свои води през месеца. На 10-и септември Венера влиза в техния знак и прави живота им магичен.

Това ще ги накара да се почувстват по-красиви, да блестят и правят впечатление, да събират погледите и да грабват вниманието. Много често ще забелязват, че хората навсякъде ги заглеждат.

Тези зодии по-често ще бъдат канени на среща през периода. Приятелите ще ги ценят и ще се радват на присъствието им. Най-важно е, че Скорпионите ще приемат себе си и ще се чувстват прекрасно в кожата си.