Сряда ще благоприятства вашите активни действия, независимо от тяхната посока и цел. Днес се стремете да постигнете планираното и избягвайте състояния на безпокойство или страх за бъдещето.


Портфейлите на 3 зодии ще се пръснат от пари през май

Възможно е да възникнат моменти на нервно напрежение, които да отнемат част от позитивната ви енергия. Сряда ще бъде благоприятен ден за любовни преживявания с нова или стара любов.

Какво да направи всяка зодия, докато стои у дома в самоизолация?

Днес ще се обсъждат важни идеи и планове свързани с образованието или с личностното развитие на дете или млад човек от семейството ви. В сряда избягвайте директни срещи, освен ако те не са свързани с работата ви. Много е вероятно днес да се сблъскате с нетърпеливи или твърде емоционални хора.

Внимание в сряда ще изискат отношенията ви с представители на зодиакалните знаци Водолей, Везни или Близнаци. Младите мъже да бъдат предпазливи във финансовите си дела и в парите, които смятат да похарчат.

Овен 
Лунната квадратура към Плутон ще повиши адреналина ви и ще направи деня ви емоционален. Постоянствайте в делата си без да ставате агресивни в поведението. Не позволявайте да ви изкарат от равновесие.

Телец 
Не допускайте хаос и объркване около вас. Всяка бъркотия ви се отразява много зле и ви кара да се изнервяте. Добре е да ограничите контактите за днес. Причини за спорове могат да се появяват по-често, отколкото обикновено.

Близнаци 
Днес може би трудно ще се разбирате с другите. Често ще ви разбират погрешно и като резултат ще има обидени. Всичко ще бъде по-лесно, ако ограничите общуването, отложите обсъждането на важни въпроси и общите планове.

Месецът на раждане е по-точен и от хороскоп

Рак
Днес може да сте напрегнати, склонни към прибързани решения, илюзии, безполезна загуба на сили и енергия. Пазете се от интриги на тайни врагове. Не забравяйте, че семейството е вашият кръст, а домашната атмосфера зависи от вас.

Лъв 
Като цяло ситуацията далеч не е благоприятна по отношение на паричните средства. Не се поддавайте на различни съмнителни предложения. Съществува опасност от измама. Добре е да избягвате хора, които винаги са критични и не крият своето недоволство.

Дева 
Днес не е най-добрият ден за обсъждане на бъдещи планове, нови проекти и първите стъпки за тяхното изпълнение. Старайте се да не се нервирате, да не се поддавате на провокации и да реагирате по-спокойно.

Везни
По-философски и спокойно приемайте нещата, които се случват около вас. Не позволявайте да бъдете въвлечени в спорове и конфликти, които не ви засягат. Не влизайте в ролята на миротворци, занимавайте се единствено с вашите дела.

Скорпион 
Днес трябва да проявите максимална сдържаност, за да не направите нещо глупаво от бързане. Този ден е по-добре да не се вземат сериозни решения, необходимо е да сте по-сдържани в своето поведение.

Стрелец 
Днес хороскопът ви съветва да не бъдете нервни за дреболии, да говорите по-малко, да не хабите излишно енергия. Прекарайте вечерта не с приятели и познати, а сами, възстановявайки вътрешната си сила.

Четете в рубриката ни ХОРОСКОПИ всякакви предсказания и пророчества

Козирог 
Ако действате последователно, стъпка след стъпка, можете да постигнете успех в делата си. Не се отклонявате много от плана, който сте направили по-рано. Препоръчително е да ограничите контактите.

Водолей 
Въздържайте се от желанието да харчите повече пари от планираното. Навсякъде ви дебнат изкушения. На този ден е по-добре да облекчите напрежението на очите си, да си починете от стоене пред компютъра и телевизора. 

Риби 
В този ден ще откриете, че сте станали твърде чувствителни дори към незначителни неща. Опитайте се конструктивно да изясните недоразуменията с хората, с които са възникнали разногласия.