Февруари е най-късият месец от годината, а сега той ще мине почти изцяло под знака на Ретроградния Меркурий - до 21 февруари. Тази година най-близката до Слънцето планета ще бъде ретроградна три пъти - и трите пъти във въздушен знак.

Павел Глоба посочи кои зодии ще забогатеят през февруари

Сега е във Водолей, през май-юни ще е в Близнаци, а през септември-октомври - във Везни.

По думите на астролога Мария Василева винаги, когато Меркурий сменя енергията си, както е сега, добрата ни оценка започва да се губи. Затова е важно да не се взимат решения, които ще имат дълготраен характер - не е добре да се сключват договори, брак, да се купуват имоти.

Според Мария Василева този Ретрограден Меркурий ще е по-специален и интересен, тъй като на 11 февруари ще има Новолуние и тогава се събират 6 планети, което обещава много енергия на едно място и в един период.

Ретроградният Меркурий ще е подходящ да поправим грешки от миналото си. Периодът е благоприятен за това да мислим върху минали действия, които са останали недовършени. Ще можем успешно да привършим стари ангажименти.

3 зодии ще са най-големите късметлии през 2021 г., според Тамара Глоба

Може да се видим и със стари приятели от миналото. Периодът до 21 февруари е подходящ и за нови планове, които да реализираме след тази дата. Ретроградният Меркурий ще донесе успехи в любовта на въздушните знаци.

Тъй като влизаме в епохата на Водолея, тя ще бъде по-проблемна за 4 знака - Водолей, Лъв, Скорпион и Телец. Това означава, че ще трябва да внимаваме всички, без значение от зодията ни.

И на всички ще ни се наложи да заприличаме на Водолеи, които са хора на бъдещето, готови за промени и много адаптивни и креативни.

Зодиите, които ще постигнат невиждани успехи в годината на Белия метален вол

Епохата на Водолея носи революционно настроение, чиито резултати вече ги виждаме по света под формата на преврати, бунтове, протести. Този период няма да е кратък и ще се наложи всички да имаме толерантност към новите идеи.