Всички сме родени с една личност – дори хороскопът е доказателство за това – и много от нас през годините са склонни да се влюбват в тъмните неща в живота. Може би това е просто нужда от фантазия, или може би сме просто поляризирани същества, които се нуждаят както от светлина, така и от тъмнина, пише tialoto.

Ако можехме да класираме знаците на зодиака според тъмните им мисли, кой би оглавил списъка? Ето какво има да каже хороскопът.

Стрелец
Не всички знаци в зодиака се разбират помежду си, но ако в една стая има няколко представители на зодия Стрелец, те не просто ще си допаднат, но най-вероятно ще намерят някоя „тъмна“ тема за разговор.

Стрелците са фантазьорите в зодиака и, вероятно защото са родени през зимата, имат естествена склонност към по-мрачните теми. Ако останалите зодии си мислят, че имат зловеща мисъл, Стрелците вероятно такава ги е споходила на доста по-ранна възраст.

Везни
Единственото нещо, по-тъмно от Везните, е стая, пълна със Стрелци. Везните са фанатиците на тема ужаси – те обичат изблиците на страха и естетиката в мистичните чудовища. Творчески и любезни, тези хора много добре скриват тъмната си страна, което ги прави един от зодиакалните знаци с най-тъмните умове.

Телец
Личността на Телците отвежда тъмнината на друго ниво. Докато те не биха могли да се определят като „тъмни мечтатели“, определено са тези, които често изпадат в самосъжаление.