В сряда ще имате благоприятно време за приключване на неща, които сте започнали в понеделник. Това ще бъде време за организирана и отговорна работа във всяка една сфера от живота ви. Семейните ви отношения и ангажименти ще бъдат важни и не отлагайте нищо, което има връзка с тях. Този ден ще бъде благоприятен за контакти с хора от различни населени места свързани с работа, бизнес или обществени мероприятия.

Овен

Утре вие не се отказвате да се занимавате с работа, която в конкретния случай ви носи удоволствие. Ако сте доволни от себе си и в добро настроение, значи сте се справили с точната задача. В личен план предстоят изненади, касаещи член от семейството ви. Избягвайте както физически, така и психически претоварвания. С повишено внимание да действат бизнесмените.

Зодията определя какви сте в секса и какво (не) обичате под чаршафите

Телец

Ако искате да учите, моментът е подходящ да подхванете подобна инициатива. Ако точно сега сте си наумили да направите някаква скъпа покупка, помислете добре преди това. Нещата зависят от Вас и от готовността Ви сами да си извоювате онова, към което се стремите. Опитайте да сте по-фокусирани от обикновено, интересните неща никога не свършват, изберете си едно от тях. При неочаквани срещи с непознати не бързайте да се сближавате, защото не сте в състояние да ги прецените реално.

Вече няма скрито-покрито: Ето как мъжете от различните зодии флиртуват с жените

Близнаци

Въздържайте се от окончателни решения по дългосрочни въпроси. Пазете силите си и не влизайте в излишни пререкания, оставете си време и за себе си.Умората няма да се отрази добре на самочувствието и здравето ви. Предстои ви разрешаване на важни делови проблеми, но дали ще успеете до края на утрешния ден, зависи от вас. Предстоящо събитие ви зарежда с вълнения, но и с известно притеснение. Някой умишлено ще ви създава проблеми. Лошото е, че няма да знаете причините за подобно поведение. Приемете, че го прави от завист. Разрешете битови проблеми и успокойте обстановката у дома.

Четете в рубриката ни ХОРОСКОПИ всякакви предсказания и пророчества

Рак

Не си разваляйте утрешния ден заради някои битови неуредици, макар и не толкова дребни. Новости от различен характер ще засилят любопитството ви. Общуването с партньорите ви създава основа за стабилност в материално отношение. През утрешния ден се отдайте на рутинните си задължения. Така ще свършите много повече.

Лъв

Сряда се характеризира с добри възможности за парични печалби и част от родените в зодията ще се възползват от предоставения им Съдбовен шанс за финансова реализация. В момента желанието ви е по-голямо от възможностите и събитията няма да се случат много бързо, но независимо от това не бива да се отказвате. Вероятно точно утре ще се натъкнете на находчиво решение на проблем, който отдавна стои пред делата ви. Предприемате нова тактика към човека, който ви вълнува от известно време.Бъдете по-смели и по-често взимайте инициативата вие. Убедителни сте и ще спечелите вниманието на слушателите си утре.

Дева

Ако у дома възникне някакъв конфликт е по-добре да не се намесвате. В интерес на работата и професионалното ви развитие е да запазите позитивното си отношението, без да прехвърляте отговорности върху други хора. Не губете възможност да промените живота си към по-добро. Организирайте работната си програма така, че да не се натоварвате с чужди задължения. Стечение на непредвидими обстоятелства може да ви направи податливи на чуждо влияние.

Везни

Избягвайте новите запознанства. Няма да ви отнеме много време за да вникнете в заплетена ситуация, която с умерени и точни действия успявате да нормализирате. Очаква ви подобряване на финансовото ви положение като цяло. През сряда небесната конфигурация ще е по-напрегната. След като съумеете да възстановите нервите си, нещата се подреждат в обичайната си последователност.

Скорпион

Възможно е утрешния ден да е изпълнен с напрежение и силни емоции. Добре ще е да избягвате да влизате в конфликти с хората в дома си и с любимите си същества. Но времето също е подходящо за пътувания, срещи и разговори, за повече движение като цяло. Преценете кой е най-лесният начин да се справите с проблемите си и се опитайте да го приложите. Рецептата за вашия успех в Сряда е проста и лесно изпълнима.

Стрелец

В личен план най-добре ще е да разрешите проблем с близък човек още в самото му начало, не чакайте нещата да се задълбочат. Възможни са загуби, които сте в състояние да избегнете с повече гъвкавост и предпазливост. Не пренасяйте незначителните проблеми в семейството и на работното си място. Стойте настрана, от каквито и да било конфликти. Ще спомогнете за добрата атмосфера на дома, ако станете по-дружелюбни и се съобразите с близките си.

Козирог

Ако се занимавате с творческа дейност, утре ще сте по-продуктивни от обичайното, само не се поддавайте на мързел. В тази връзка може да се стигне до разговори, а е добре да се включвате в такива, защото ще имате полза. Добри възможности за парични печалби предоставят активните действия в деловата сфера. Житейската Ви ситуация не е нито добра, нито лоша - проблемите идват от това, което Вие мислите за нея, помислете над това. С колегите ще постигнете разбирателство по спорен въпрос или с някой друг от обкръжението ви, което ще ви направи по-работоспособни, а защо не и доволни.

Водолей

Утрешният ден ще няма да е подходящ за професионални изяви. Желанието ви да се усамотите за известно време ще се осъществи. Месецът е много подходящ и за пътуване (включително в чужбина), за образование и за придобиване на нов опит, така че търсете нестандартните и вълнуващи преживявания и избягвайте рутината. От вас се изисква единствено предпазливост. Приключвайки онова, което отдавна сте започнали, ще ви направи доволни от себе си.

Риби

Ако сте съсредоточени и мобилизирани за реализиране на целите си, сряда ще бъде напълно успешен. В дома си избягвайте да влизате в конфликти. Вършете си работата и се забавлявайте до колкото е възможно, вместо да мислите за чуждите грешки. Имате сили и сте изпълнени с желание за работа, но сте преуморени и сякаш сте готови да се откажете от възможността да спечелите добри пари. Моментът не е благоприятен за пътувания, за работа или контакти с хора в чужбина, както и за водене на важни преговори.

Прочети повече в Blitz.bg: https://www.blitz.bg/kriminalni/izvnredna-novina-svrzana-s-bandatata-na-sina-na-kostinbrodskiya-gotvela-ubiystva-na-politsai-i-prokurori_news611273.html