Астролозите съветват да стоите далеч от тези три зодии, ако търсите сериозна връзка, тъй като те не търсят такава. Някои хора се намират в такъв етап от живота си, в който нямат нужда от сериозна връзка. Представителите на тези три зодии са точно такива. Те се нуждаят от малко време и самота, за да си изяснят какво точно искат.

Често пъти предишната връзка нанася сериозни травми, за които е необходимо време да бъдат преодолени. Може просто да не съзират подходящия човек на хоризонта. Без значение каква е причината, те просто не търсят сериозно обвързване.


Ето кои са тези три зодии:

Близнаци 
Волни души са и обичат да усещат любовта около себе си. Те обаче не желаят да са обвързани. Предпочитат повърхностните любовни отношения.

Четете в новата ни рубрика ХОРОСКОПИ всякакви предсказания и пророчества

Дева 
Те са изключително раними и трудно преживяват лошите неща. Нуждаят се от доста време, за да намерят сили в себе си и да повярват отново в любовта. В момента те трудно ще отворят душата си за нова връзка.

Стрелец 
Представителите на тази зодия се страхуват от обвързване. Те имат сериозен проблем с комуникацията с партньора си. Често пъти бягат панически от любовта и правят всичко по силите си, за да я саботират. Един ден обаче и те няма да могат да й устоят.