Kакво вещаят за вас звездите за предстоящата седмица от 11 до 17 януари, пише "Монитор

Овен 21 март – 20 април

След противопоставянето на планетите в миналия период в настоящия предстои ново стиковане. Ключът вече е в ключалката и от 11-13-и започват необратими промени в начина ви на работа и живот.

Съветът е да не посрещате с гърди вълната на промяната, а да сърфирате на нея, водени от голямата си амбиция. Започнете с делата, които отдавна планирате. 16-17 ще са трудните ви дни.

Днес денят е благоприятен за нови начинания, но във всичко трябва да доминира чувството за мярка. Старайте се да не отивате в крайности, но ако моментът за промяна е настъпил, направете я, не оставайте в неудовлетворяващи ви положения и връзки. Най-благоприятният ден за любовно обяснение и сключване на брак в този месец. Сложете черта на миналото и започнете отначало.

Менделсон! 3-те зодии, които ще сключат брак през 2020 година

Телец 21 април – 20 май

На 11-и Уран от вашия знак тръгва в директна посока и задвижва предначертаните в миналите дни промени. 12-13-и ще носят здравословни и лични проблеми, объркване в плановете и неочаквани загуби. 14-15-и са силните ви и успешни дни за периода. Тръгнете в нова посока и стартирайте нови служебни проекти. 16-и е ден за усвояване на някои уроци.

17-и носи опасни контакти и връзки. Днес родените в първите дни на зодията ще преживеят неочаквани обрати и програмата им ще се промени. Ще тръгнете за едно, а ще получите друго. Вероятни са инциденти и рискови ситуации. Не взимайте и не давайте заеми. Каквото загубите в този ден, трудно ще възстановите. Може да се окажете в плен на една илюзия. Ще получите вест, за която някой ще почерпи, а друг ще си поплаче.

Близнаци 21 май – 21 юни

Уран - символът на новата епоха, тръгва в директна посока на 11-и. Ключът се завърта, генераторът на промените започва своята работа. До 13-и държите здраво кормилото, но на 14-15-и може да се очакват намеси и непредвидени случайности, които може да ви отнемат водещата роля.

16-и дава шанс да направите това, което зависи от вас и да оправите нещата, но на 17-и друг ще определя правилата. Днес Уран, който е открит с електричеството и носи мълниите в живота ни, до днес стоеше статично в очакване да му бъде даден знак за промяна и този знак вече е даден. От днес той тръгва в директна посока и със скоростта на мълнията може да повлече промените, които чакаме. В този ден за всеки ще има вест, за която ще почерпи или ще се натъжи, но нищо няма да остане същото.

Рак 22 юни – 21 юли

Родените в третата декада ще трябва да вземат болезнени решения през уикенда. Работата и семейните ви отношения са взаимно противопоставени. За 13-и се очертават опити за влизане в личното ви пространство и налагане на чужди мнения и интереси. На 14-15-и е време за старт на нова дейност и творческа програма. 16-17-и са дни на болезнен избор.

Здравето е нестабилно. В днешния ден лагерите се оформят. Ще се наложи да вземете болезнени решения. Някой купува еднопосочен билет. Може да загубите ценно покровителство и важни хора да напуснат личната ви орбита. Казаната дума ще бъде хвърлен камък, който няма да може да върнете назад. Увеличете самоконтрола и нека чувството за мярка да не ви напуска независимо в какви ситуации попадате.

2 зодии ще живеят като истински крале през 2020 г.

Лъв 22 юли – 22 август

През уикенда отношенията и здравословните ви проблеми трудно ще се поддават на диагностика. Не рискувайте излишно. На 13-и ще намерите кой да свърши неприятната работа и да ви осигури пари, протекции и защити. На 14-15-и постигате максималното в работата и водените преговори. На 16-и намерете нов учител и треньор за децата и за себе си.

В петък очаквайте обрати и промени. Днес Уран от Телец тръгва в ретроградна посока и предизвиква низ от промени в живота на родените в първата декада на Лъва. Променят се наставления и желания, а за някой и завещания. Внимавайте с техника и транспорт и тази вечер се приберете навреме. Не участвайте в екстремни спортове и рискови състезания. Не е време за покриване на високи нормативи. Смирете амбицията и апетита.

Дева 23 август – 22 септември

Навлизате в период на опипване на почвата. 11-12-и дават индикации за това кое може да стане и от кое трябва да се откажете. На 14-15-и ще постигнете максимално възможното в ситуацията, в която се намирате. Подпишете новите си договори и подновете старите при по-добри и изгодни за вас условия. На 16-и ще намерите допълнителна работа, а на 17-и ще ви използват и манипулират. Днешният ден размества пластовете в семейни и делови отношения.

Прекратяват се съюзи и се създават нови. В цялата тази суматоха може да извадите късмет и да се прикрепите към печелившия отбор. Ще получите предложения, за които ще почерпите или надеждите ви за едно по-добро бъдеще ще започнат да се превръщат в реалност. Бъдете внимателни във връзките.

Везни 23 септември – 22 октомври

11-и и 17-и са дните, в които трябва да стъпвате много внимателно, за да не попаднете в засада и да си създадете грижи и неудобства. 12-и сваля маските, но на 13-и може да влезете отново в заробваща връзка. 14-15-и дават успешен ход на всяка ваша инициатива, а на 16-и е добре да се замислите за личната си квалификация и да се запишете за нов учебен или тренировъчен курс. Днес е труден и рисков ден, особено за родените в третата декада.

В хороскопа ви действа кармичен кръст на планетни сили. Не поемайте чужда отговорност, вашата ви стига. Бъдете внимателни и нека да не ви напуска чувството за мяра и мярка както в отношенията, така и в броя на изпитите чаши. Приятните моменти може лесно да се затъмнят от прекалявания и агресия във връзките.

От какво има нужда всяка зодия, за да успее в любовта през 2020 година

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

В събота до обед управлявате ситуацията, но до вечерта ролите ще се разменят. И на 12-13-и ще попадате в неприятни положения и конфликти. Бъдете внимателни на пътя, обърнете внимание на здравето си. Насрочете важните си инициативи и действия за 14-15-и, когато ще спечелите с лекота и нови клиенти. 16-и е ден за консултации при специалисти.

На 17-и апетитите се развихрят. Днешният ден започва с приятни моменти, но до вечерта някой ще надскочи възможностите си и може да попадне в неприятни и рискови ситуации. Тази вечер се приберете навреме и не поемайте излишни рискове. Не тръгвайте на път с неизправна кола и не правете сами ремонти, за които не сте компетентни. Преди да направите каквато и да било крачка, изяснете намерения и лични позиции.

Стрелец 23 ноември – 21 декември

Очертава се приятен уикенд. 13-и ще донесе объркване в живота на много хора, но това ще ви помогне да прокарате идеи и амбиции и да заемете добра позиция. На 14-15-и нищо няма да ви се даде даром и по лесния начин. Ще водите тежки битки и може да претърпите загуби, които впоследствие ще донесат предимства и нова работа. 16-и е ден за проучване, а на 17-и запазете неутралитет.

Получените днес вести и предложения ще ви помогнат в бъдеще да стъпите на сигурна база. Ще имате повод да почерпите. Съветът е във всеки момент да владеете положението и да не отивате в крайности независимо какво се случва. Приемете без много емоции както добрите, така и негативните съобщения. Бързо ще намерите нужния подход, ще си издействате някои екстри и привилегии.

Козирог 22 декември – 20 януари

Родените в третата декада ще имат тежка събота, но в следващите дни ще имат напредък в отношения и контакти. На 14-15-и ще постигнете максимума на възможностите си и ще направите крачка към едно обезпечено и по-добро бъдеще. Насрочете за тогава важните си срещи и преговори, както и сключването на новите договори.16-17-и са дни на кармични уроци и здравословни проблеми. Днес по възможност си останете у дома. Обърнете внимание на нуждите и проблемите на близките и децата.

Не е ден за работа на чуждо и за поемане на допълнителни отговорности. Не замествайте колега, независимо от обещаваните екстри. Семейните и професионални дела в този ден са противопоставени. Лесно се губи и чувството за мярка в отношенията. Внимавайте с алкохола.

Пълни джобове с пари и късмет бележат живота на тези зодии през 2020 година

Водолей 21 януари – 19 февруари

Пътувайте до обед на 11-и. След това навлизате в рисков период до 13-и, когато може да се очакват и опити за изнудване. 14-15-и определят нова посока и дават шанс да изкачите връх в кариерата. На 16-и чакайте предложение за работа. Ще спечелите и от консултантски услуги. Не отклонявайте покани и предложения. 17-и е ден на коренната реформа в работата и в начина ви на живот. Вие сте на ход. Днес ще разберете нещо, за което ще почерпите. Реагирайте изпреварващо и адекватно на всичко, което се случва. Приемайте предложения и покани. Вашата управляваща планета Уран тръгва в директна посока, а Луната навлиза в знака на опозицията ви Лъва. Задействайте промените, които отдавна подготвяте. Ден на революционни преустройства и старт на нова програма.

Риби 20 февруари – 20 март

На 11-и чупите бариери, а в неделя ще ви се иска да ги възстановите. На 13-и може да се забъркате в проблемни връзки, да продадете евтино талантите си и произведеното от вас. 14-15-и активизират конкурентните битки до краен предел. Участвайте в конкурси и състезания. Всичко, което научите на 16-и, ще донесе предимства и ще помогне да решите стар проблем.

На 17-и апетитите са огромни. Днес късметът ще следва родените в третата декада. С лекота придобивате една особена вътрешна освободеност и може да направите това, от което в миналото сте се притеснявали. Задръжките падат, но във всеки момент е важно да контролирате ситуацията. Не отивайте в крайности и ще си прекарате добре тази вечер. Някой ще се разприказва и ще ви поднесе важна информация.