В петък хубавите и лошите моменти в ежедневието ще се редуват. Много от събитията днес ще имат отношение към мъже от кръга ви роднини, съседи, приятели или колеги.

Мъжете над 35 годишна възраст ще поставят на изпитание любовните си отношения с необмислени думи или прибързани обвинения. Днес внимание ще изиска здравето на човек от семейството ви, който може да е роден под знака на Телец, Козирог или Дева или да има такъв асцедент.

Най-големите свалячи в зодиака са...

Очакванията ви свързани със семейството или с брака ви днес ще бъдат атакувани от манипулация или интригата на някой друг. Важните решения и промени в живота ви имат бъдеще, но днес не бъдете вироглави и не избързвайте с нищо, само защото искате да го получите сега. 

Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец, днес едно събитие или новина, свързана с човек когото познавате, ще промени плановете ви за близките дни.

Петък ще бъде благоприятен ден за развитие на семейните ви дела. Избягвайте важни обещания или общи действия с човек, когото не познавате добре. 

Овен 
Починете си от активната дейност и се отдайте на анализ на събитията. Не е изключено да промените отношението си към тях. Изглеждате привлекателно и разбира се няма да ви липса внимание от страна на противоположния пол.

Най-любящите и грижовни мъже според зодията

Телец
Днес сте някак пасивни. Благоприятно е за занимания, които не изискват висока концентрация. Трудно ще ви бъде да се съсредоточите за по-продължително време. Ще са ви необходими въображение и вдъхновение, за да постигнете успех.

Близнаци
Днес ще бъдете много дейни, решителни и енергични. Ще ви върви и в делата, и в любовта. Възползвайте се от това. Изкажете желанията си - практически сега трудно ще може някой да ви откаже. Само бъдете разумни в исканията си.

Рак
Препоръчва ви се да не се преуморявате и да не насилвате организма си. Пазете се от настинки. Не задържайте емоциите в себе си, по-добре е да ги изразите, тогава ще почувствате облекчение. 

Лъв
Гледате на света с оптимизъм, чувствате се енергични и уверени. Благодарение на повишената самоувереност, вие сте в състояние да печелите хората на ваша страна. В любовта можете да имате късмет, планетарните влияния ви дават много положителна енергия. 

Дева
Както на работа, така и в семейството, не ви е лесно да поемете инициативата или да организирате другите. Може би днес ви липсва самочувствие. Въобще през целия ден е възможно да изпитвате безпричинна тъга или меланхолия.

Везни
Увеличава се желанието ви за публичност, за социален живот и привличане на вниманието към себе си. Бъдете внимателни, защото именно това може да стане повод за неприятности.

Скорпион
Търсите стабилност в личния си живот, но е възможно да имате някои съмнения относно любовта, за които ще прекарате по-голямата част от деня в мислене. Помислете внимателно, ако планирате да правите покупки.

Животът на 3 зодии ще се промени през март, астроложката Тамара Глоба разкри как

Стрелец
Самодисциплината днес се явява важно условие, за да имате успех. Вероятно ще изпитате финансови затруднения, затова помислете кои планирани разходи можете да отложите и кои не. Ако планирате някакви делови или лични срещи за този ден, внимателно обмислете всичко, което искате да кажете.

Козирог
Днес всичко ще правите с лекота. В семейството ще се повиши авторитета ви и лесно ще можете да наложите мнението си - ще успеете да убедите другите в своята правота, дори непокорните си деца. Все пак не се увличайте в педагогиката.

Водолей
Голяма е вероятността да получите добри новини, например някой да ви предложи да отидете на интересно място или да получите изгодна оферта за нещо. Ако решите да се занимавате с физическа работа, старайте се да не полагате прекомерни усилия.

Четете в рубриката ни ХОРОСКОПИ всякакви предсказания и пророчества

Риби
Денят може да се окаже за повечето от вас труден. Ще трябва да признаете, че много от усилията ви са били напразни. Нужно е не само да покажете упоритост и решителност, но и да проявите мъдрост и самообладание.