15-годишен от Дома за изоставени деца "Ал. Коджакафалията" се е оплакал, че е бил отвлечен и изнасилван. В полицията е образувано досъдебно производство, но засега няма нито една съдебно-медицинска експертиза, която да потвърждава показанията на детето, което е с умствена изостаналост и твърди, че е било отвлечено от таксиметров шофьор, който с него се е гаврил.
Все още се чака резултата от експертизите. Под съмнение обаче се поставят признанията на момчето, тъй като било известно на запознати, че детето правило анален секс не за първи път. Не ставало въпрос и за цяла седмица, както твърди момчето, а за няколко дни престой в дома на таксиметраджията. Установява се дали мъжът го е отвлякъл или детето е отишло по собствено желание. Има и версия, че бакшиша е спасил юношата от побой, нанасян му от група момчета.
Според показанията на момчето  маниакът го хранил и правил анален секс с него. По непотвърдена информация бакшиша е арестуван.  За случая е уведомена и дирекция "Социално подпомагане" и отдел " Закрила на детето" Бургас. В момента момчето е под полицейска закрила и е настанено в социално отчетен професионален център в с. Бата община Поморие. 
Официалното съобщение на МВР по случая пък гласи: По образуваното досъдебно производство е извършено претърсване на апартамента, обитаван от 31 годишния таксиметров водач, посочен от подрастващия. Извършен е оглед и са назначени съдебно-медицинска и биологична експертизи. По нито една от двете обаче по досъдебното производство не е получен официален резултат, което препятства окончателни заключения за извършено сексуално деяние. Участниците в инцидента са разпитани, като в предвид непълнолетието на детето и твърденията му за упражнено сексуално насилие, е приложена мярка “полицейска закрила” за срок от 48 часа. За случая своевременно е информирана Дирекция “Социално подпомагане” – отдел “Закрила на детето”, които са се намесили по компетентност и са приложили мярка за закрила, съгласно Закона за закрила на детето.
Събраните материали по досъдебното производство са докладвани на наблюдаващия районен прокурор". /БЛИЦ