Полицаите вкараха в ареста обвинен 31-годишен шофьор от панагюрското село Левски. Засега е доказано, че той е извършил едно изнасилване, но има съмнение, че става дума за патологичен изверг, блудствал с няколко жени. Доказаното престъпление е извършено от М.К. в края на януари в областния град.
Тогава той обладал в градинка 17-годишна ученичка. Анализът на семенната течност показала, че извършителят е М.К. В хода на разследването станало ясно, че шофьорът се е опитал да изнасили и друга жена, която нападнал в Пазарджик. Жената обаче се изскубнала като нападателят се утешил само с открадната дамска чанта.
В момента проверяват дали арестуваният има участие в още няколко нерезкрити нападения срещу жени, извършени по сходен начин в последно време, съобщиха запознати с разследването.
Няколко от нападнатите в Пазарджик жени са споделили, че мъжът е с белег на бузата, какъвто има и нападателят М. К. Изнасиленото момиче пък е отивало на гости на приятеля си и е изнасилено в градинка на улица "Пловдивска". Изнасилвачът и казвал да те го гледа в лицето, защото ще я убие, вероятно заради белега. Разкрит е по семенната течност, останала върху палтото на момичето.
/БЛИЦ